Tietoa

Tervetuloa lukemaan blogiani vierailija. Kirjoittajana toimii 38-vuotias Kuopiossa majaileva kentlemanni, joka päätti vuoden 2012 alussa alkaa pitämään omaa blogia ja samalla tiellä ollaan edelleen. Blogin aiheina eivät ole päivän asut eikä meikkausvinkit vaan keskityn kirjoittamaan omista kiinnostuksen aiheistani kuten peleistä, elokuvista, TV-sarjoista ja kirpputoreista. Toivottavasti kyseiset aiheet kiinnostavat sinuakin ja viihdyt blogini parissa!

Kirjoittelen peleistä esittelyjä aina silloin tällöin kunhan pääsen ne ensin loppuun saakka. Aika on valitettavasti rajallinen luonnonvara ja kun uusia pelejäkin pukkaa kokoajan lisää niin aiemmat meinaa jäädä harmittavan usein lojumaan nurkkiin keskeneräisinä. Peleistä ilmoittelen lisäksi netistä löytyvistä tarjouksista hyvien sellaisten ilmaantuessa, joten blogiani seuraamalla voit säästää oikeaa rahaakin :-)  

Lisäksi jos kaipaat pelikaveria  johonkin peliin (esim. Battlefield 1 ja 4, Terraria, Worms Reloaded, Dead Island jne ja muitakin saa ehdottaa) niin uskaliaammat saa lisätä Steamissa tai Originissa kaveriksi tunnuksella inffa.

Pelijuttujen lisäksi esittelen blogissani katsomiani elokuvia sekä TV-sarjoja jotka olen katsonut DVD/Bluray-levyiltä tai Netflix-palvelusta. Levyversioista kerron yleensä myös mukana tulevista extroista jotka jää näkemättä monelta sellaiselta jotka lataavat elokuvansa laittomasti netistä. Olen hyvin pitkälti laitonta netistä lataamista vastaan joten ei kannata odottaa että esittelisin juuri ilmestyneitä elokuvia tai TV-sarjoja vaan käsittelyssä on aina hieman vanhempi tuotanto.

Olen kova kirpputoreilla kiertelijä ja ilmoittelen usein millaisia elokuva- tai pelilöydöksiä olen tehnyt ja mistä. Joskus harvoin esittelen myös uusia kirpputoreja joskin pääasiassa ne keskittyvät Kuopion alueella löytyviin kirppareihin ja tännehän ei valitettavasti tule uusia kovinkaan usein. Onneksi ne muutama harva ovat kuitenkin sen verran laadukkaita että löytyjä tulee tehtyä ja paljon.

Edellämainittujen juttujen lisäksi järjestän myös silloin tällöin visoja ja arvontoja. Visat keskittyvät yleensä elokuvien, TV-sarjojen tai pelien tunnistamiseen kuvien perusteella. Arvonnat ovat puolestaan nimensä mukaisesti arvontoja eli osallistujien ei tarvitse vastata mihinkään kysymykseen eikä yleisen tavan mukaisesti tarvitse mainostaa blogiani muilla sivustoilla. Kunhan ilmoittaa osallistuvansa niin on mukana jonkun erinomaisen latauspelin arvonnassa.

Blogia on paljon mielekkäämpää pitää jos siitä saa palautetta lukijoilta, oli se sitten positiivista tai sitten rakentavaa kritiikkiä. Toivon että kommentoitte rohkeasti postauksia niin tiedän että joku lukeekin näitä juttuja. Jos haluat antaa yksityisempää palautetta tai on muuta asiaa niin yhteydenotot vaikka osoitteen deltius@hotmail.com kautta. Tähän loppuun vielä iso kiitos kaikille lukijoilleni, erityisesti aktiivisimmille joilta olen saanut sekä risuja ja ruusuja. Ilman teitä en todennäköisesti olisi jaksanut kirjoittaa tätä näinkään pitkään joten iso kiitos! :)

Blogiterveisin,
Mikko

(Päivitetty 8.6.2014)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti