sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Playstation Plussan maaliskuun pelit

Mitäpä olisi kuukausi ilman Playstation Plus -palvelun ilmaispelejä? Tai no... näiden merkitys oli paljon suurempi aiempina vuosina ja nyt viime aikoina nämä ilmaispelit ovat olleet enemmänkin indie-tasoisia pelejä ja se ei ole aivan kaikkia ilahduttanut. Kaikesta huolimatta nyt on julkaistu taas seuraavann kuukauden pelit jotka ovat ladattavissa Storesta heti kuukauden alusta lähtien ja nämä pelit ovat tällä kertaa:


 • Broforce (PS4)
 • Galak-Z (PS4)
 • Super Stardust HD (PS3)
 • The Last Guy (PS3)
 • Flame Over (PS Vita)
 • Reality Fighters (PS Vita)


Lähde:

4 kommenttia:

 1. Täytyy kyllä sanoa, että pitkästä aikaa tuli kuukausi, jolloin ei oikein mikään noista peleistä nappaa. Yleensä on ainakin 1-2 mielenkiintoista tapausta ollut, niin nyt ei sitten edes sitä yhtä. No, kaikki tietenkin otetaan tuolta, jos vaikka johonkin sattuisi joskus tarttumaan (Flame Over potentiaalinen tapaus tähän).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei voi tarjonnalla nyt kehua. Tuo Super Stardust HD on tietysti Suomalaustaustoineen sellainen pientä kiinnostusta herättävä, mutta sekin on tainnut olla useampana kertana jonkinlaisessa tarjouksessa ainakin muutamilla eri alustoilla ja kuuluu muutenkin niihin vain muutamien pelikertojen peleihin. No pitää ajatella positiivisesti - jääpähän ainakin enemmän aika muun backlogin tyhjentämiselle :D

   Poista
 2. Nyt rämmitään pohjamudissa :D tulisi nyt jossain välissä taas jotain hyviä AA luokan pelejä edes PS3:lle pelattavaksi. Indiet pursuaa jo korvista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PS4-peleissä taitaa AA-pelejä lähinnä ollut tämä Infamous Second Sonin First Light ja sekin on siis enemmän lisälevy peliin. Ei härreguud kun tässäkään vaiheessa ei ole vielä yhden yhtä PS4:n isoa peliä tullut edes houkuttimeksi :P Tai kuten muutama vuosi sitten oli että joku peli oli vaikka puoli vuotta jaossa. Sitten taas tuo PS3... luulisi että sieltä tarjonnasta joutaisi jo useampikin tunnettu peli ilmaisjakoon... :P

   Poista