torstai 28. huhtikuuta 2016

Playstation Plussan toukokuun pelit

Taas on "se aika kuusta". Nimittäin se aika, kun Playstation Plus -palvelun jäsenille tarkoitetut "ilmaispelit" vaihtuvat uusiin. Vaihdos tapahtuu 3.5, joten kannattaa muistaa käydä nappaamassa aiemmat pelit talteen tätä ennen. Tällä kertaa pelilistalle vaihtuu seuraavat pelit:

 • Tropico 5 (PS4)
 • Table Top Racing: World Tour (PS4)
 • Bionic Commando Rearmed 2 (PS3)
 • LocoRoco Cocorecche! (PS3)
 • Switch Galaxy Ultra (PS Vita/PS4)
 • God of War: Ghost of Sparta (PSP/PS Vita)

Jos pitää antaa omakohtaisia mielipiteitä tämänkertaisesta tarjonnasta, niin itseäni tällä kertaa kiinnostaa korkeintaan Bionic Commando Rearmed 2, koska ensimmäinen osa oli ainakin ihan hauskaa settiä. Ehkä myös joku päivä voi tuota God of Waria kokeilla. Onneksi backlogissa on kuitenkin sen verran muita parempiakin pelejä pelaamatta, jotten näiden pariin tarvi ainakaan ihan heti syventyä :)

Lähde:

4 kommenttia:

 1. Itselläni on ollut haluja lähteä diktaattoriksi trooppiselle saarelle jo pidemmän aikaa tuolla PC:n puolella, mutta käy tämä näinkin :D Eli Tropico 5 lähtee lataukseen samantien.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tuli testattua hieman Tropico 4:ää Steamin puolella. Ensimmäisen pelikerran jälkeen en siihen kuitenkaan palannut eli taidan jättää toki mahdolliseksi mutta en kuitenkaan varmaksi pelattavaksi tuon :D

   Poista
 2. God of Warin jo omistan ja ainoaksi jossain määrin kiinnostavaksi jää tuo Tropico 5. Saa tosin nähdä miten sitä jaksaa/joutaa pelaamaan kun noita pelejä vaan kertyy :) mikä on toisaalta hyvä asia mutta saa kyseenalaistamaan tämän + jäsenyyden kun ei sieltä mitään niin hyvää tule että niitä edes viitsisi pelata :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on ollut kyllä karua katsottavaa viime aikoina tuo tarjonta. Onneksi siellä on vielä valtava määrä vanhoja pelejä jopa vuosien takaa eli ainakaan heti ei pelattava lopu kesken :)

   Poista