tiistai 25. lokakuuta 2016

Arvonta: Pimeät Sielut

Viimeisimmästä peliarvonnasta blogissani alkaa olemaan jo pidempi aika, joten nyt on korkea aika korjata tuo epäkohta. Tarkoituksena näillä arvonnoilla on paitsi kosiskella teitä lukijoita, myös antaa teille mahdollisuus tutustua mielestäni loistaviin peleihin. Pyrin pitämään ainakin jonkinlaista tasoa jaossa olevien pelien suhteen ja jos voitto osuu kohdalle, niin hyviä pelejä on luvassa, eikä mitään sekundaa. Tällä kertaa palkintona ovat PC-versiot peleistä Dark Souls: Prepare to Die Edition sekä pelisarjan seuraava osa Dark Souls 2: Scholar of the First Sin.

Dark Souls: Prepare to Die Edition sisältää ensimmäisen Dark Soulsin sekä tämän virallisen DLC-paketin Artorias of the Abyss. Kirjoitin pelin PS3-versiosta juuri pidemmän esittelyn, joka löytyy täältä. Kyseessä on kuitenkin erittäin haastava, mutta palkitseva toimintaroolipeli ja DLC-paketti lisää seikkailuun vielä uuden alueen ja neljä uutta pomovastustajaa. Kyseessä on vilpittömästi yksi viime vuosien parhaista peleistä, joita olen pelannut.

Dark Souls 2: Scholar of the First Sin on Souls-sarjan erillinen osa eikä varsinaisesti vaadi, että ensimmäistä Dark Soulsia on pelattu aiemmin (joskin itse suosittelen että näin tehdään). Scholar of the First Sin -versio sisältää peruspelin lisäksi kaikki pelin kolme DLC:tä (Crown of the Sunken King, Crown of the Old Iron King ja Crown of the Ivory King), jotka tuovat peliin reilun määrän lisää pelattavaa.

Arvonnan säännöt


Arvonta menee samoilla säännöillä kuin aiemminkin eli voit osallistua arvontaan kirjoittamalla kommenttina tähän postaukseen nimesi/nimimerkin ja sähköpostiosoitteesi, jotta voin ottaa sinuun voiton sattuessa yhteyttä. Jos et halua osoitettasi kaikkien nähtäville, voit ilmoittaa sen minulle osoitteeseen mikkoakinkiinnostaa@gmail.com (muutakin kautta voi ilmoittaa, jos olet esim. Steam-kaverinani), mutta sekä nimen että yhteystietojen ilmoittamiset minulle ovat kuitenkin pakollisia. Osallistumiselle arvontaan on aikaa viikko ja tarkemmin sanoen maanantaihin 31.10. kello 18:00, jonka jälkeen suoritan arvonnan ja ilmoitan tiedon voittajalle ja blogiin mahdollisimman pian.


Jos voittaja ei vastaa yhteydenottooni 3.11. kello 18:00 mennessä, palkinto menee uudelleen arvottavaksi. Pidätän lisäksi oikeuden puuttua tilanteeseen, jos havaitsen vilppiä tai muuta maalaisjärjen vastaista toimintaa. Pelit vaativat latausta ja pelaamista varten ilmaisen Steam -tunnuksen. Jos Steam on entuudestaan tuntematon tai sinulla on muuten vaan kysyttävää palvelusta, voin tarpeen vaatiessa opastaa sen kanssa.

Toivotan kuitenkin paljon onnea arvontaa jokaiselle arvontaan osallistuneille! :)

8 kommenttia:

 1. Hei joo! Maisa, chairenn@gmail.com :)

  VastaaPoista
 2. M454, matti.raman@gmail.com :D steamissakin saa palkinnon jakaa jos satun voittamaan :)

  VastaaPoista
 3. emilia, silvercliche@gmail.com, discordistakin saa kiinni.

  VastaaPoista
 4. Mukana! Arctic Foxx, jonna.1990@gmail.com ja steamistahan löydyn kans

  VastaaPoista
 5. Myrsyli, mynorchielle(at)gmail.com :D Steamissa ja Discordissa myös.

  VastaaPoista
 6. Laru, lilnyellow@gmail.com, Steamistakin tuttu. :D

  VastaaPoista