perjantai 7. elokuuta 2015

Kesäkuulumisia in nutshell

Muutamia viikkoja sitten uhkasin, että nyt kun kesälomat alkavat, niin blogini puolellakin aktivoidutaan. Valitettavasti tätä ei ainakaan vielä tapahtunut muiden "kiireiden" vuoksi ja aikaa bloggailulle on ollut vähemmän. Ainakin seuraava viikko pitää minua vielä kiireisenä, mutta kunhan nämä muut menoni helpottavat niin eiköhän sitä tekstiä ala sen jälkeen taas tulemaan joten koittakaahan jaksaa vielä odottaa hieman :-)

Mitäkö nämä muut kiireet sitten ovat olleet? Olen jo vuosia vuokra-asunnossa eläessäni ajatellut, ettei tässä ole mitään järkeä. Nyt kesäkuukausina aloin seuraamaan paikallisten asuntojen myynti-ilmoituksia ja kiertelemään muutamissa asuntonäytöissäkin. Lopulta kuin ihmeen kaupalla vastaan tuli unelmakämppä ja lopulta ostotarjoukseni vielä hyväksyttiinkin, niin tässä koko ruljanssissa ja asioiden järkkäilyissä on mennyt sen verran aikaa että bloggailut ovat jääneet kakkossijalle. Ensi viikolla minun pitäisi päästä muuttamaan ja sisustamaan itselleni nykyisestä tuplasti isompaa peli+elokuvaluolaa :-)

Olen minä toki kaikenlaista muutakin puuhaillut, niistä kirjoittelu on vain jäänyt vähemmälle. Palailin parin vuoden tauon jälkeen takaisin Skyrimin pariin ja se on niellyt jo kymmeniä tunteja peliaikaa, kun koittaa tahkota kaikkia sivutehtäviä ensin ja en ole siltikään vielä edes pitkällä. Kaverin kanssa tuli pelattua Lara Croft Temple of Osiriksen läpi ja tykkäsin tästä aivan kuten tykkäsin ensimmäisestäkin pelistä. Muita (joskin vielä kesken olevia) pelejä ovat mm. Gauntlet, Last of Us sekä Red Dead Redemption.

Tällä hetkellä katselussa on Heroes, katselen sitä Netflixin puolelta vaikka DVD-boxikin löytyy. On se Netflix vaan kätevä, kun ei tarvitse joka välissä olla vaihtelemassa levyjä. Alkuviikosta tuli käytyä katsomassa leffateatterissa Terminator Genisys, olihan tuo heikohkon Salvation -osan jälkeen ihan hyvää toimintasettiä vaikkei mikään tajunnanräjäyttäjä ollutkaan. Viimeisenä muttei vähäisimpänä: tänään tein Prismassa varmaan parhaan hinta/laatulöydöksen, nimittäin lempparisarjani Office US:n viidennen tuotantokauden boxin. Päällä oleva muovi oli repeillyt minkä vuoksi päälle oli laitettu hintalappuun 3 euron hinta (joka on jo naurettavan halpa), mutta kassaneiti sanoikin että lopullinen hinta olikin yksi euro...  ei paha! :-)

Siinäpä noita kuulumisia oli, mitäpä teidän kesään on kuulunut? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti