keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Amnesia The Dark Descent ilmaiseksiEilen oli aikomus mainita tästä, mutta unohtui sitten Humble Bundle -mainostusten ja blogin ulkopuolisten puuhastelujen tiimellyksessä (kiitos M454:lle muistutuksesta). Amnesia The Dark Descent on nyt ilmaiseksi ladattavissa Steamista. Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan (keskiviikko 10AM PST eli tuo lienee 20:00 Suomen aikaa?), joten kannattaa käydä vielä pikaisesti nappaamassa itselle jos sattuu jostain käsittämättömästä syystä puuttumaan omista pelikokoelmista.

Suora linkki pelin esittely ja lataussivulle:
http://store.steampowered.com/app/57300

P.S. Tähän loppuun vielä häpeilemätön mainostus: Muistakaahan seurata blogin FB-sivua, koska siellä puolella tulee julkaistua paljon myös sellaista hieman ex-temporempaa materiaalia, joka ei eksy tänne blogin puolelle.

https://www.facebook.com/pages/Mikkoakin-Kiinnostaa/1615692348715200

2 kommenttia:

  1. Kovin yllättävää, et huomasin tän vasta eilen yheksän maissa ja tietenkin koko jako oli mennyt ohi. :D Harmitti vähän, mut ei voi enää mitään~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi... mut onneksi tuo peli tulee vastaa aina vähän väliä erilaisissa tarjouksissa joten ei siitä paria euroa enempää tarvi kuitenkaa maksamaan :)

      Poista