perjantai 20. toukokuuta 2016

Tarjous: Dead Island Definitive Edition halvalla

Piditkö paljon Dead Island -peleistä kuten itse tein tai onko pelisarja sinulle kokonaan uusi tuttavuus? Alkuperäisestä pelistä ja sen eräänlaisesta jatko-osasta Riptidestä on tehty parannellut versiot, jotka julkaistaan nykyisille alustoille nyt kuukauden vaihtuessa. Valitettavasti näitä uusioversioita näytetään myytävän uusien pelien hintaan eli noin 20 euroa each, mutta ainakin tällä hetkellä PC-versiot on mahdollista saada reilustikin halvemmalla.

Jos omistat molemmat tai edes jomman kumman peleistä aiemmin, saat kyseisen pelin uusioversion Steamista 3.00 eurolla. Yhdessä nämä kustantavat siis 6.00 euroa ja bundlena ostettuna pakettiin tulee vielä Dead Island Retro Revenge -niminen peli, jonka sisällöstä tai laadusta tosin itselläni ei ole tarkempaa tietoa. Tämä hintatarjous on voimassa kuun loppuun saakka.

Jos sinulta puuttuu yksi tai molemmat alkuperäisistä peleistä, niin ne kannattaa hankkia muuta kautta halvalla ja "päivittää" sitten Steamissa Definitive -versioihin 3.00 eurolla, jolloin hinta jää silti reilusti normaalihintoja alemmaksi. Esimerkiksi Humble Bundlessa saa tällä hetkellä molemmat pelit 3.81 dollarilla eli 3.40 eurolla ja siihen kun lisätään tuo päivityksistä tuleva 6.00 euroa, niin hinta jää 9.40 euroon mikä ei ole paha hinta kahdesta omasta mielestäni loistavasta pelistä. Tai jos vain ensimmäinen Dead Island riittää sinulle, niin  siinä selviää 4.00 eurolla, koska ensimmäinen DI kuuluu tuossa Deep Silverin bundlessa siihen yhden dollarin pelipakettiin.

Steam:

Humble Deep Silver Bundle 2:

2 kommenttia:

  1. Hyi hyi. Rahastusta, Dying Lightiin sai sentään ilmatteeksi ton parannus päivityksen, ainoastaan siitä DLC kampanjasta ois pitäny maksaa. Nyt saadakseen uudistukset peliin jonka jo omistaa niin pitää maksaa grafiikka DLC paketin maksu. Pitäkööt tunkkinsa :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä en osaa nyt sanoa miten suuri tuo Dying Lightin päivitys on ollut, mutta listan Dead Islandien päivityksestä näkee ainakin tuolta: https://www.deepsilver.com/news/newsdetails/article/dead-island-definitive-collection-1/ . Itse olen ainakin tykännyt noista Dead Islandeista sen verran paljon, etten pidä tuota (alennettua) hintaa mitenkään pahana.

      Poista