keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Playstation Plussan tammikuun pelit

Playstation Plus -palvelun asiakkaat saavat kuukausittain vaihtuvia ilmaispelejä konsoleilleen. Viime kuussa kuussa muistin näiden pelien vaihtumisen vasta hieman myöhään, mutta jätin näiden mainostamisen väliin siinä vaiheessa kun pelitarjonta tuntui muutenkin melko pohjanoteeraukselta ainakin omasta mielestäni. Nyt seuraavan kuukauden pelit on kuitenkin taas julkistettu ja 3.1.2017 Plus-jäsenille ladattavissa ovat seuraavat pelit:

 • Day of the Tentacle Remastered (PS4, PS Vita)
 • This War of Mine: The Little Ones (PS4)
 • Blazerush (PS3)
 • The Swindle (PS3, PS4, PS Vita
 • Azkend 2 (PS Vita)
 • Titan Souls (PS Vita, PS4)


Itse olen näistä peleistä pelannut vain Day of the Tentaclea, mutta se onkin sitten yksi LucasArtsin seikkailupelien parhaimmista. This War of Minestäkin olen kuullut paljon kehuja, mutta itse peli on vielä korkkaamattomana virtuaalisessa pelihyllyssäni. Oletko sinä pelannut näitä pian saatavilla olevia pelejä ja mitä muutenkin olet mieltä tämänkertaisesta tarjonnasta?

Lähde:

2 kommenttia:

 1. On muuten todella kova kuukausi, vähän tarinapohjaista menoa ja sitten arcadea, ei huono! Näyttää tuolla olevan myös hiukan sinivalkoista väriä, meinaan siis Azkend 2:sta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa tuota Azkendin suomalaisuudesta en tiennytkään, kiitos vinkistä, pitääpä joskus tutustua sitten ihan jo tuon vuoksi :) Mutta jooa mukavaa että nyt laatu hieman parani aiempiin verrattuna, toivottavasti tuo suunta pysyy samana jatkossakin.

   Poista