torstai 1. joulukuuta 2016

Tarjous: GOGin talviale ja Neverwinter Nights Diamond ilmaiseksi


Good Old Games tai kaverien kesken GOG.COM on monien vanhojen pelien ystävien lempikauppa. Sivustolla uudelleenjulkaistaan tasaisin väliajoin vanhoja loistavia pelejä sillä lailla paranneltuna, että ne toimivat myös nykyajan tietokoneilla. GOG:sta ostetut pelit ovat kaiken lisäksi ns. DRM-vapaita, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, etteivät ne tarvitse Steamin, Originin tai muunkaan kaupallisen tahon tunnuksia toimiakseen.

Kuten kaikki muutkin itseään kunnioittavat pelien latauskaupat, myös GOG on herännyt joulusesonkiin joulukuun alennusmyynneillä. Vielä ei ole kyse edes joulualesta vaan tapahtuma on saanut nimen talviale ja varsinainen jouluale tulee vasta hieman myöhemmin. Oli nimi kuitenkin mikä tahansa, niin pelejä saa naurettavan halpaan hintaan 11.12. asti.

Kukapa ei tykkäisi ilmaisista peleistä, minä ainakin tykkään. Houkutellakseen ihmisiä alennusmyyntiin GOG:sta ei saa ilmaiseksi ämpäreitä, vaan sen sijaan ilmaisia pelejä. Tällä kertaa alennusmyynnin ensimmäisen 48 tunnin aikana voit saada ilmaiseksi vuonna 2002 julkaistun roolipelin Neverwinter Nights Diamond. Pelin Diamond-versio sisältää peruspelin lisäksi kaikki pelin laajennukset eli Shadows of Undrentide ja Hordes of the Underdark sekä lisäpaketin Kingmaker. Jos siis Forgotten Realms -maailmaan sijoittuva Dungeons & Dragons kiinnostaa, niin nyt äkkiä nappaamaan itselle suuri määrä seikkailtavaa.

Varsinaiset pelitarjoukset löytyvät kuitenkin perinteiseen tapaan sivulta:

P.S. Joonakselle terveisiä, kun oli jo huolissaan että missä tämä postaus viipyy :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti