torstai 24. marraskuuta 2016

Tarjous: Musta perjantai


Vaikka vielä ei ole edes perjantai, niin monikaan ihminen ei ole pystynyt välttymään tiedolta, että tämän viikon perjantai on musta. Kyse on alunperin Yhdysvalloista tulleesta Black Friday -päivästä, joka aloittaa kauppojen joulusesongin, joka puolestaan on vuoden vilkkainta aikaa. Suomalaisten näkökulmasta tämä näkyy erityisesti verkkokaupoissa, joissa on kyseisenä päivänä suuria tarjouksia tuotteisiin.

Alennusmyyntejä on käytännössä kaikkien tuoteryhmien kaupoissa, mutta itseäni kiinnostavat erityisesti elokuviin, TV-sarjoihin, peleihin ja viihde-elektroniikkaan liittyvät alennusmyynnit. Jotkut nettikaupat ovat alennusmyyntinsä jo aloittaneet, jotku (erityisesti suomalaiset) kaupat aloittavat sen vasta puolenyön aikaan. Kauppojen myyntimenetelmät vaihtelevat toisistaan paljonkin. Jotkut näistä lätkäsevät myyntikataloginsa kerralla näkyviin, toiset taas ripottelevat uusia alennuksia verkkosivuillensa pitkin päivää. Luvassa on kuitenkin mielenkiintoinen päivä ja hyvin todennäköisesti itsekään en malta pitää luottokorttiani kokonaan jemmassa.

Tässä on kuitenkin muutamia sivustoja, joita kannattaa seurata päivän aikana, tottakai omien mieltymystensä mukaisesti riippuen millaisen tavaran ostamisesta on kiinnostunut:

Discshop (alkanut jo)
GOG.COM (alkanut jo)
Greenman Gaming (alkanut jo)
Origin  (alkanut jo)
Steam Store (ei varsinaisesti Black Friday vaan Steamin syysale)

Tuossa oli vain muutamia mieleen tulevia verkkokauppoja. Onko sinulla mielessä hyviä seurattavia? Jos on, niin kerro meille muillekkin kommenteissa! :) Ja millaisia löydöksiä teit?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti