tiistai 31. tammikuuta 2012

Esittelyssä: Super Mario World 2 - Yoshi's Island

Minua on pidemmän aikaa harmittanut, että hirmu monelle vanha Nintendo on tarkoittanut vain Super Mario Bros 3 -peliä. Jotkut sivistyneet ihmiset ovat puhuneet myös Mario ykkösestä, Zeldoista, Metroideista ja Bubble Bobblesta. Mielestäni kuitenkin oudon tuntemattomaksi on jäänyt etäisesti Mario -peliksi luokiteltava Super Nintendon Super Mario World 2: Yoshi's Island. Kyseessä on erinomainen tasohyppelypeli ja päätinkin käyttää tätä blogia hyödyksi valistamalla ihmisiä, että tälläinenkin loistava peli on olemassa. Pelissä liikutaan Super Mario World -pelistä tutuilla Yoshi -dinosauruksilla vaippaikäisen Marion roikkuessa reppuselässä. Videossa on pelattuna ensimmäinen kenttä.


2 kommenttia:

 1. voi mä lupaan että heti kun saan nintendoni toimimaan, katon heti ennen kuin alan pelaamaan, nää sun mario-videot :) loistopeli tämäkin !!

  ja oiiiii hitto bubble bobble, ihan moisin unohtanut !<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu muistahha sit :) bubble bobble mullekki tuttu, mutta siinä on vaa mahottoman paljo niitä kenttiä. ja oliko sielläihan loppupuolella joku esine jonka piti napata nopeasti, tai ei päässy pelin "oikeaan loppuun"? no mut pitää sitäki taas joskus pelata :)

   Poista