torstai 19. tammikuuta 2012

Piinaavaa kauhua

Koin tässä illalla kauhun hetkiä. Minulla ei ole erillistä televisiota, vaan olen yhdistänyt viihde-elektronikkani littanaan tietokonenäyttöön. Kyseisessä näytössä on nimittäin RCA -liitäntä, joten kyseinen laitteiden yhdistäminen on mahdollista.

Nyt kuitenkin laitettuani "television" päälle, ruutu jäi harmaaksi ja näkyi outoja värisävyjä. Olin erittäin varma, että se on hyvästit näytölle ja samalla muiden laitteiden (digiboxi, ps2, gamecube, dvd-soitin) käytölle ainakin väliaikaisesti. Epätoivoisena miehenä kytkin näytön vielä tietokoneeseen... vaan ei mitään. Pohdin jo että antaa olla... kun näytön ruudulle ilmestyi kuin tyhjästä kuva :)

Pitäis ostaa nitroja tälläisten tilanteiden varalle...


2 kommenttia:

 1. hohoi ja moi:) jäänpäs lukijaksi katsoon miten blogis kehittyy:)
  Multa löytyy tyttögamerin blogi täältä http://pelikaappi.blogspot.com/ tuu ihmeessä lukijaksi seuraileen mitä kirjoittelen. Päivitän tätä blogia harvemmin, kun uusia pelikokemuksia ei tule niin usein (junnaan vanhat pelit ensin 100 kertaa läpi)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tervetuloa vaan lueskelemaan :) voin myöntää, että näin aluksi kirjoittamani jutut ovat vielä aika simppeleitä, mutta jospa tuo taito ajan myötä kehittyy :D ja ehdottomasti voin tulla lukijaksesi, ainaki pikaisella vilkaisulla vaikutti ihan kiinnostavilta pohdiskelujen aiheilta. ja vähän sama täällä että vähän tulee uusia pelejä pelailtua (jos ne edes pyöris omilla koneilla), mutta eipä tuo haittaa kun vanhojen joukossa on niin monia hyviä :)

   Poista