keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Playstation Plussan tammikuun pelit

Taas on jokakuukautinen hetki, kun Sony ilmoittaa Playstation Plus -palvelun ilmaispelit seuraavalle kuukaudelle. Tällä kertaa tarjolla onkin ainakin omasta mielestäni normaalia parempi pelisetti eli luvassa ovat seuraavat pelit:


 • Infamous: First Light (PS4)
 • The Swapper (PS4)
 • Duck Tales Remastered (PS3)
 • Prototype 2 (PS3)
 • Duke Nukem 3D: Megaton Edition (PS Vita)
 • Whoa Dave! (PS Vita)

2 kommenttia:

 1. Nyt oli paljonkin hyviä pelejä plussalaisille. Ellei jo siis omista. Ainoat mitkä eivät itseäni kiinnosta ovat tuo Dave ja Prototype 2. Prototypen kun olen jo PCllä pelannut niin en enää konsolilla jaksa uudestaan tahkota. Mutta hyvä aloitus uudelle vuodelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olin ihan täpinöissäni ja meinasin jo kirjoittaa ylistyksiä tuhon postaukseenkin, mutta jätin sitten maltillisemmaksi :D Mutta siis tykkäsin oikein kovasti Duck Talesista, joka oli oikein erinomainen uudelleenlämmittelyversio lapsuuden legendasta ja toi riittävästi uuttakin peliin. Duke oli myös kiva yllätys, koska vaikka se onkin jo vanha peli niin erittäin viihdyttävä ja odotan innolla miten FPS -peli toimii Vitalla. Ja jos se toimii niin luvassa on kovaa nannaa sillä tuo Duke sisältää Atomic Editionin lisäksi vielä nämä pari muutakin virallista lisälevyjuttua eli pelattavaa ainakin riittää :) Infamous kiinnostaa ihan sen vuoksi että tykkäsin aikoinaan ensimmäisestä Infamousista (ainiin kakkosen pitäisi joskus pelata läpi) ja nyt on kiva tietää että sitten joskus kun ostan PS4:n niin sille on ainakin jotain erinomaista peliä jo odottelemassa :)

   Poista