sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Seikkailupelejä ysäriltä -arvonta suoritettu

Blogini aiemmasta peliarvonnasta olikin jo pidempi aika ja tämän vuoksi halusin järjestää taas uuden arvonnan. Antaakseni makupaloja siitä millaisten pelien seurassa itse vartuin halusin laittaa arvonnan palkinnoksi useita seikkailupelejä kultaiselta 90-luvulta. Tällä kertaa mukana oli kaikki viisi osaa mielestäni loistavasta Quest for Glory -sarjasta, ensimmäinen Gabriel Knight sekä ensimmäinen Broken Sword.

Pidemmittä viivyttelyittä ja rummutuksitta... arvonta meni seuraavalla tavalla:


Voittajaksi selviytyi lopulta siis Korppisusi, valtavan isot onnittelut hänelle! Muistelen että Jane Jensen ja seikkailupelit yleensäkin ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja, joten palkinto meni varmasti hyvään osoitteeseen. Paljon kiitoksia myös kaikille muillekin arvontaan osallistuneille. Seuraava arvonta alkaakin tässä aivan lähipäivinä, joten muistakaahan osallistua sinnekin, josko sillä kertaa kävisi parempi onni! :)

Päivitys: Arvonnan voittaja ilmoitti, ettei hän tarvitsekaan kaikkia pelejä, joten sovimme että laitamme kyseiset pelit uudelleen arvottavaksi. Suoritin arvonnan samalla tavalla kuin yllä tapahtui ja voittajaksi paljastui M454, isot onnittelut hänellekin. Hänelle jäi arvonnan peleistä Quest for Gloryt ja Gabriel Knight.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Teet ensi kerralla silleen että mainostelet blogiani ja arvontaa kaikille tutuille ja kumminkaimoille ja sanot että jos voitto tulee niin pelit sitten sinulle ;-D

   Poista
  2. Kylläpäs nyt huono tuuri on sinulla kun ensin osui yhden liian alas ja nyt kun arvoin uudestaan niin meni yhden liian ylös :-D

   Poista
 2. Jeee mää voitin jotain :D seuraavaksi lotto vetämään. :)

  VastaaPoista