torstai 15. syyskuuta 2016

Battlefield 4: Second Assault ilmaiseksi


EA on julkaisemassa uusimman osan menestyksekkäästä ja minunkin tykkäämästä Battlefield -pelisarjastaan tämän hetken tietojen mukaan lokakuussa. Pelisarjan viimeisin varsinaisille taistelukentille sijoittuva osa Battlefield 4 porskuttaa kuitenkin vielä aktiivisesti netissä ja Origin on päättänyt antaa kyseisen pelin pelaajille vielä hieman lisää pelattavaa.

Tällä kertaa Originin Talo tarjoaa -kampanjassa ilmaisena jaossa on Battlefield 4:n lisäosa Second Assault. Second Assault sisältää neljä uudelle pelimoottorille tehtyä pelikarttaa sarjan aiempasta osasta Battlefield 3, uusia tehtäviä (assignments), aseita ja ajoneuvoja. Uudelleenlämmitetyt kentät ovat Caspian Border, Gulf of Oman, Operation Firestorm ja Operation Metro.

Ainoa valituksen aiheeni tästä tarjouksesta on se, että mukana ei tule BF4:n peruspeliä, jonka tämä lisälevy vaatii. Jos Bäfä 4 kiinnostaa, mutta peruspeli sinulta vielä puuttuu niin kannattaa seurata tarjouksia sillä pelkkää peruspeliä on saanut alennusmyynneistä jopa viiden euron hintaan (vrt. Originissa hinta näyttää olevan juuri nyt poskettomat 20 euroa). Jos peruspeli puolestaan löytyy, niin tämän Second Assaultin kannattaa ehdottomasti nappasta talteen, sillä siinä olevat kentät ovat erittäin hyviä.Battlefield 4: Second Assaultin virallinen traileri löytyy Battlefieldin Youtube-kanavalta osoitteesta https://www.youtube.com/watch?v=s9x0dE1WHFU


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti