torstai 1. syyskuuta 2016

Playstation Plussan syyskuun pelit

Taas alkaa olemaan se aika kuusta, kun Playstation Plus -palvelun kuukauden pelit vaihtuvat. Tarkemmin sanottuna nämä vaihtuvat syyskuun kuudes päivä, joten tuota ennen kannattaa muistaa hakea aiemman kuukauden ilmaispelit. Tällä kertaa tarjolla on omasta mielestäni muttama ihan OK peli, mutta mukana on se kuuluisa 'mutta' Osa näistä kiinnostavista peleistä nimittäin löytyy jo pelikokoelmistani, joten itse en noista sen kummemmin kostu. Jos sinulla näitä pelejä ei kuitenkaan vielä ole, niin eikun kimppuun vaan.

 • Lords of the Fallen (PS4)
 • Journey (PS3, PS4)
 • Prince of Persia: The Forgotten Sands (PS3)
 • Datura (PS3)
 • Badland (PS3, PS4, PS Vita)
 • Amnesia: Memories (PS Vita)

Kiinnostavimmat pelit listalla olisivat olleet mielestäni Journey sekä Datura, mutta kuten mainitsin niin ne löytyvät jo pelikirjastostani. Jäljelle jäävistä kiinnostaa lähinnä Lords of the Fallen, joskin pienellä varauksella. Mitäpä mieltä te muut olette tämän kuun peliuutukaisista?

Lähde:

2 kommenttia:

 1. Itseäni ainakin tuo Lords kiinnostaa koska sen pitäisi olla "kevyempi" souls tyyppinen peli. Journeysta en osaa sanoa kun tulee nää taidepläjäykset jo itsellä korvista, vaikkakin tämä on siis hyväksi kehuttu. Persian prinssit olen kokoelmana ostanut ja useamman muistaakseni läpi pelasin, mutta sen ykkös osan jälkeen pelisarja lähti alamäkeä menemään. Muistapa en sitten osaa oikeen mitään sanoa :D kirjastoon jatkoksi muiden "ehkä joskus pelaan kun on aikaa".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Journey on tosiaan nätti kuin sika pienenä, ennakkovarauksistasi huolimatta suosittelen pelaamaan sen ja kannattaa vetää koko parituntinen läpipeluu yhdeltä istumalta. En tiedä nipotanko turhasta, mutta tuo Persian Prinssi alkaa olemaan jo 6 vuotta vanha peli. Parempihan toki vanha (toivottavasti) hyvä peli, kuin jatkuvasti pelkästään niitä indie-pelejä. Mut joo samalla periaatteella menen itsekin, että kaikki vaan sinne pelikirjastoon :D

   Poista