maanantai 10. syyskuuta 2012

Uuden perheenjäsenen ensiaskeleet


Nyt on ensimmäinen ilta uuden perheenjäsenen kanssa vietetty. Paljoa ei ole kerennyt vielä tekemään kun aika on mennyt latailuissa, asenteluissa ja uuden ihmettelyssä. Ajattelin kuitenkin kirjoittaa hieman fiiliksistä näiden ensihetkien jälkeen.

Ensimmäisen kokeilemani pelin kunnian sai Uncharted -pelisarjan ensimmäinen osa. Lyhyestä pelisessiosta johtuen minun on vaikea tehdä vielä kovinkaan tiukkaa analyysiä pelistä, mutta enköhän palaa aiheeseen tässä lähiaikoina. Kyllähän tuo viihdyttävältä nykyajan Indiana Jones/Tomb Raider-peliltä vaikutti.

Toisena testaamani pelinä oli Oddworld: Stranger's Wrath. Mainittakoon sen verran, että itsehän en tätä peliä olisi erikseen hankkinut, mutta kun sen sai ilmaiseksi Playstation Plus -palvelusta (joo piti sen mennä hankkimaan) ja kyseinen peli vaihtuu pian toiseksi, niin nyt täytyi kiireellä ladata ja pikatestata. Sen lyhyen testin perusteella kyseessä oli mukamas huumoripitoinen peli, jossa palkkionmetsästäjä koitti kaapata vihollisia joko elävänä tai kuolleena. Aseina pystyi käyttämään erilaisia pikkuotuksia, joilla pystyi esimerkiksi hyökkäänään suoraan, houkuttelemaan yksittäisiä vihollisia etäämmäksi muista, käyttämään eräänlaisina miinoina jne. Vaikea sanoa vielä kiinnostaako tuota pelata toista kertaa.

Kolmantena pelinä oli Dead Nation. Minulla oli Sonyn tietomurtojen aikaan Playstation Networkin tunnus, vaikkei ollutkaan sitä hyödyntävää konsolia. Sain silti hyvitykseksi pari ilmaista peliä tililleni jotka olivat Dead Nation ja Wipeout HD. En odottanut suuria ja olihan tuo Dead Nation aika samanlainen kuin moni muukin samasta kuvakulmasta kuvattu Zombie-räiskintäpeli. Sillä erotuksella että vanhana PC-pelaajana nyt joutuikin liikkumaan ja tähtäilemään erinomaisen näppäimistö + hiiri -yhdistelmän sijaan zombieitakin hirvittämällä gamepad -ohjauksella. Ehkä itse peli on sitten parempi kun tottuu tuohon gamepad-ohjaukseen...

PS Storessa löytyi lukuisia määriä erinomaisia vanhoja klassikoita, joten ainakaan pelattava ei lopu aivan heti kesken. Eräs ilahduttavimmista bongauksista oli se, että myös Megaman 9 ja 10 löytyivät myyntilistoilta, joskin hieman rapealla 10 euron hinnalla mutta löytyipä kuitenkin jee! Kirjoittelen lisää laitteeseen tutustumisesta myöhemmin. Kuvia peleistä luvassa ehkä myöhemmin kunhan saan tuon kuvakaappauslaitteen kytkettyä laitteeseen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti