maanantai 1. kesäkuuta 2015

Arvonta: Kesäkauden avaus

Muistakaahan osallistua arvontaan, jos ette ole sitä vielä tehneet ja hyvät pelit kiinnostavat :)

Lukuisten Humble Bundlejen, loistavien pelitarjousten ja muiden seikkojen johdosta nurkkiini alkaa kertymään ylimääräisiä kappaleita peleistä. Ajattelin siis, että voisin järjestää uuden peliarvonnan, kun viimeisimmästä alkaa olemaan taas useampi kuukausi. Tällä kertaa voittajalle on tiedossa kolme erinomaista peliä muutaman vuoden takaa sekä DLC-sisällöt näihin peleihin.

Ensimmäisenä pelinä on vuonna 2013 reboottinsa tehnyt Tomb Raider, joka iski ainakin omaan sydämeeni kutakuinkin täydellisellä Uncharted:maisella seikkailutoiminnallaan. DLC:nä mukana tulee mm. yksinpeliin uusia puzzle-tehtäviä, varusteita ja moninpeliin uusia asita, karttoja jne. Tarkemman esittelyn pelistä voit lukea aiemmasta postauksestani:


Toisena pelinä on fysiikka-puzzleja sisältävä Quantum Conundrum vuodelta 2012. Pelin vaikeustaso on mielestäni hyvä eli välillä tilannetta joutuu hieman punnitsemaan, mutta koskaan ei tarvitse jäädä jumittelemaan kuitenkaan liian pitkäksi aikaa. Olen kokeillut hieman DLC:n tuomia uusia tehtäviä ja niissä vaikeustaso tuntui nousevan reippaasti, joten haastetta löytyy jos peruspeli tuntuu liian helpolta. Tarkemman esittelyn pelistä voit lukea tuolta:


Kolmantena pelinä on vuonna 2011 julkaistu Dungeon Defenders. Kyseessä on up-to-4-pelaajan tornipuolustuspeli, jossa paitsi rakennetaan puolustusrakennelmia, myös hypätään itse toiminnan sekaan mukaan. Kyseessä on erittäin hauska peli erityisesti useammalla pelaajalla. DLC:iden mukana saat lisäksi mm. paljon uusia kenttiä sekä uusia pelattavia hahmoja. Tarkemman esittelyn peruspelistä voit lukea osoitteesta:


Arvonnan säännöt (samat kuin aiemmillakin kerroilla)


Voit osallistua arvontaan kirjoittamalla kommenttina tähän postaukseen nimesi/nimimerkin ja sähköpostiosoitteesi. Jos et halua osoitettasi kaikkien nähtäville, voit ilmoittaa sen minulle osoitteeseen deltius@hotmail.com (muutakin kautta voi ilmoittaa, jos olet esim. Steam-kaverinani), mutta sekä nimen että yhteystietojen ilmoittamiset minulle ovat kuitenkin pakollisia. Osallistumiselle arvontaan on aikaa vähän päälle viikko ja tarkemmin sanoen keskiviikkoon 3.6. kello 18:00, jonka jälkeen suoritan arvonnan ja ilmoitan tiedon voittajalle ja blogiin mahdollisimman pian. 

Jos voittaja ei vastaa yhteydenottooni 5.6. kello 18:00 mennessä, palkinto menee uudelleen arvottavaksi. Pidätän lisäksi oikeuden puuttua tilanteeseen, jos havaitsen vilppiä tai muuta maalaisjärjen vastaista toimintaa. Pelit ovat siis PC-versioita ja vaativat latausta sekä pelaamista varten ilmaisen Steam -tunnuksen. Jos Steam on entuudestaan tuntematon tai sinulla on muuten vaan kysyttävää palvelusta, voin tarpeen vaatiessa opastaa sen kanssa.

Toivotan paljon onnea arvontaan! :)

7 kommenttia:

 1. mukana arvonnassa
  kikke at live.fi

  VastaaPoista
 2. Arvonnassa mukana!
  Nimimerkki H, osoite leevilotta@luukku.com

  VastaaPoista
 3. Mukana arvonnassa :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Mukana arvonnassa :)
  nelliina at yahoo.com

  VastaaPoista
 5. Mukana!
  cottoncandy(at)hotmail.fi

  VastaaPoista
 6. Pitää kokeilla josko onnetar suosisi mua kerrankin :D Tomb rider kyll kiinnostais.
  Nimim. Hedonia (kerron sähköpostiosoitteen muualla)

  VastaaPoista
 7. Pakko kai se on osallistua, koska arvonnat on aina kivoja. :D
  nokiaman87@hotmail.com

  VastaaPoista