maanantai 29. kesäkuuta 2015

Kirpputorit: Spektri -kauppakeskus, Äänekoski

Siitä on taas vähän aikaa, kun olen esitellyt kirpputoreja. Kotinurkilla uusia ei ilmaannu aivan yhtä usein kuin sieniä sateella ja kauempana sijaitseviin tulee tehtyä harvemmin vierailuja. Nyt viikonloppuna tuli käytyä kuitenkin Länsi-Suomessa ja samalla reissulla piipahdettiin Äänekoskelaiseen kirpputoriin Spektri -kauppakeskuksessa (ABC:n vieressä, Kauppakeskus Hirvaskangas, 44101 Äänekoski).

Kirpputorin tarkempaa nimeä en oikein tiedä, koska liiketilojen ulkopuolella luki vain kirppis ja näin jälkikäteen Googletuksellakin paikasta sai huonosti tietoa. Kirpputori sijaitsi kauppakeskuksen käytävän varrella ja sen viereisissä eri kokoisissa liiketiloissa. Myynnissä oli melkein mitä tahansa vanhoista työkaluista ja huonekaluista vaatteisiin ja elokuviin.

Itse nappasin hyllyiltä mukaani langallisen näppäimistön 15 eurolla, koska nykyisessä langattomassa versiossa on omat ongelmansa. Uusi kirjoitusväline on Logitechin G15 -pelinäppäimistö, josta riittää tosin iloa pelien ulkopuolellakin. Laitteessa on valaistujen näppäinten, makronäppäinten ja multimedianäppäinten lisäksi mm. pieni LCD, johon voi laittaa pyörimään haluamaansa sisältöä kuten esim. RSS-feedejä haluamiltaan uutissivustoilta. Vaikka uudella näppäimistöllä kirjoittamista pitääkin vielä hieman opetella, alkoi se toimimaan kuitenkin ajurien asentamisen jälkeen ongelmitta, joten olen shoppailukierrokseen sangen tyytyväinen.

2 kommenttia:

  1. Hyvän näppiksen löysit jos vaan ehjä on :D itelläki käytössä kun ostin kaverilta aikonaan poies kun itselleen uudemman mallin osti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aluksi hieman jännitti kun näppäimet eivät reagoineet ja valot särisivät, mutta ajurien päivitys auttoi tilanteeseen :) En ole vielä oppinut kirjoittamaan tällä kunnolla johtuen tuosta vasemmalla olevasta G-näppäinten ryppäästä. Vielä tulee painettua A:ää kun pitäisi painaa S:ää, G4:ää kun pitäisi painaa caps lockia jne :D

      Poista