maanantai 8. kesäkuuta 2015

Mega Man Legacy Collection

Tänä iltana keljuttu aikalailla. Puuhastelin erästä leffaa katsoessani viime päivien villitystäni eli hama-helmillä pelihahmojen väsäämistä. Olin jo väsännyt Megamanin Cutman-hahmoa yli tunnin kun se perhanan luonnonlaki nimeltä maan vetovoima puuttui peliin. Pieni tuuppaisu vaan alustaan vain viittä vaille valmiin hahmon helmet lentivät pitkin lattioita. Harmi ettei tuossa harrastuksessa voi vaan ragequitata.

Pieni lohdutus kuitenkin tuli kun käväisin hermopuuskissani tietokoneella, näin nimittäin uutisen jota olen odottanut jo useita vuosia. Uutisen mukaan nimittäin kaikki 8-bittiselle julkaistut Megamanit eli juuri ne parhaimmat osat julkaistaan sekä uusimmille konsoleille että PC:lle. 

Varsinaisten pelien luvassa paketissa on mukana niin haastetehtäviä kuin extroja fanien iloksi.

Kokoelman hinnaksi on ilmoitettu 15 dollaria, mikä tulee olemaan myös sama määrä euroina. Hinta on kuitenkin todella edullinen tälläisestä kokoelmasta klassikkopelejä ja menee välittömästi ostoon. Voit käydä katsomassa pelin julkaisutrailerin Capcomin sivulta alla olevasta linkistä.

Lähde:

2 kommenttia:

  1. Itse toivon että tästä tulis crossbuy varustettu peli, eli toimisi PS4:llä ja Vitalla. Mieluummin itse Vitalla pelaisin tasohyppely pelejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollainen olisi kyllä kiva... harmi että ainakaan tämän hetken tietojen mukaan ainoa käsikonsoli jolle tuo kokoelma tulee on Nintendon 3DS ja sillekin vasta tulevana talvena. Hassua että Wii U:kin on jätetty noista alustoista pois vaikka Nintendon pelejä ovatkin

      Poista