keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Playstation Plussan helmikuun pelit

Nyt alkaa olemaan taas se aika kuusta (no pun intended), kun Playstation Plus -jäsenten uteliaisuus herää. Sony on nimittäin julkaissut taas seuraavan kuukauden ilmaispelit kyseisen palvelun asiakkaille. Tälläkin kerralla luvassa on vähintään kaksi uutta peliä jokaiselle uudemmalle PS-konsolille ja nyt kaksikin peleistä on ns. multiplatform eli toimii useammallakin pelialustalla. Helmikuun toisesta päivästä lähtien ladattavissa ovat seuraavat pelit:

 • Helldivers (PS4/PS3/PS Vita)
 • Nom Nom Galaxy (PS4)
 • Persona 4 Arena Ultimax (PS3)
 • Grid Autosport (PS3)
 • Lemmings Touch (PS Vita)
 • Nova 111 (PS4/PS3/PS Vita)


Lähde:

4 kommenttia:

 1. Eikös muuten Sony joskus puhunut/luvannut että kaikkien plus pelien pitäisi olla vähintään 70-80 pisteen arvoisia metacriticissä? Tai jotain sellaista muistelen. Äkkiseltään kun kävi näistä arvosteluja katsomassa niin osa peleistä pääsi edes nippanappa 70 pisteeseen metacriticissä. Sekä pakko on taas kitistä kun niin paljon indietä :D ainoat kiinnostavat ovat Helldivers, Persona ja Grid.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietääkseni tuo Metacritic -juttu oli joku ihmeen väärinkäsitys. En osa tarkemmin selostaa, että miten homma meni, mutta kuitenkaan ei ole mitään Metacritic -lupausta :D

   Ja yleisesti, kaikki jälleen tilille odottelemaan omaa vuoroaan. Helldivers, Nom Nom Galaxy ja Nova 111 varmaan lähtevät ensimmäisinä testiin!

   Poista
  2. Aaa aloin itekkin tätä tutkimaan kun häiritsi. Jostain PR munauksesta kysymys.

   "Thanks to PlayStation Plus, millions of gamers can enjoy top-rated* PS3 and PS Vita games at no extra cost. We add new titles regularly as well as providing you with tons more special offers on some of the hottest titles around.
   * Top rated is based on a Metacritic rating of 70+."

   Muistan nimittäin itsekkin lukeneeni aikonaan tuon Sonyn omilta sivuilta kun PS+ oli uus juttu. Nykyään sitä ei enää siellä sivuilla lue.

   Poista
  3. Itsekin olen kuullut joskus jotain teorioita PS Plussan pelivalinnoista, jotka ovat kuitenkin paljastuneet myöhemmin väärinkäsitykseksi tai keksityiksi jutuiksi. En muista kuitenkaan liittyikö ne jutut tuohon arvosanaan, tarjolla olevien hintaan vai mihinkä.

   Olen hieman pettynyt tämän kuun peleihin, mutta tottakai ne pitää kaikki napsia talteen :D Personasta kerkesin innostumaan, kunnes huomasin että kyseessä onkin tappelupeli. Lemmings kiinnostaisi muuten, mutta hitto kun taisin ostaa tuon jo aiemmin alesta :D No parempi onni ensi kuussa... :)

   Poista