torstai 2. kesäkuuta 2016

GOG Connect

Good Old Gamesilla tai tuttavallisemmin GOG:lla laajenee taas palvelut, tällä kertaa uutukaista kutsutaan nimellä GOG Connectiksi. Homman ajatuksena on se, että voit halutessasi linkittää oman GOG ja Steam -tunnuksesi ja saada näin GOG-kirjastoosi lisää pelejä. Linkityksen jälkeen jos omistat Steamin puolella pelejä, jotka ovat myynnissä myös GOG:n puolella, saat ne ilmaiseksi myös GOG-versiona. 

Kaikki pelit eivät ole kuitenkaan siirrettävissä kerralla, vaan nämä vaihtuvat tietyin väliajoin. Tästä johtuen siirrettävissä olevat pelit kannattaa käydä tarkistamassa ja merkkaamassa itselleen aika-ajoin hieman Playstation Plus -palvelun tapaan. Tällä hetkellä siirrettäviä pelejä on 22 kappaletta (kuvassa näkyy tämänhetkinen tarjonta). Mukana on nyt vielä uuden palvelun teknisiä haasteita, mutta eiköhän palvelu ala toimimaan normaalisti kunhan tilanne rauhoittuu. Itse ainakin pidän mahdollisuudesta omistaa peleistä myös GOG-versiot, joten toivotan tämän palvelun erittäin tervetulleeksi.

4 kommenttia:

 1. Olisi ollut toisinpäin. Tosin eihän STEAM sellaiseen yhteistyöhön taivu. GOG launcherissa vain pari peliä itsellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kuitenkin tyytyväinen, että noinkin päin edes oli :) Mulla taisi tulla sieltä jotain 7 peliä, mutta suurin osa niistä oli noita pilipalipelejä. Saas nähdä mitä jatkossa tulee tarjolle.

   Poista
 2. Ihan hyvä alku, toivottavasti valikoima laajenee myöhemmin. Mulla oli Steamissa ainakin Saints Row 2 ja Mount & Blade jotka olisin saanut tuota kautta mutta molemmat oli GOGissa jo ennestään jonkin varhaisemman alennusmyynnin seurauksena :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuohan siinä harmi on, että monet peleistä on jo entuudestaan hankittuna. Toivotaan tosiaan että valikoima laajenee mahd. pian :)

   Poista