keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Playstation Plussan heinäkuun pelit

Sony Entertainmentin jampat ja jampattaret ajattelivat ilmeisesti, että nyt pelikansalla loppuu backlogeistaan pelattava kesken. Tästä johtuen he päättivät julkaista lisää pelattavaa Playstation Plussan jäsenille. Tällä kertaa pelikatalogiin ilmaantuu seuraavat pelit:


 • Saints Row: Gat Out of Hell (PS4)
 • Furi (PS4)
 • Fat Princess (PS3)
 • Call of Juarez: Bound in Blood (PS3)
 • Prince of Persia: Revelations (PS Vita)
 • Oreshika: Tainted Bloodlines (PS Vita)

Plus-jäsenet saavat extrana myös early access betan Paragon -nimiseen peliin.

Lähde:

4 kommenttia:

 1. Ei nyt ihan omaan makuun iskeneet nämä tapaukset, mutta pistetään totta kai tilille talteen, jos joskus vaikka kiinnostaisi jotain näistä kokeilla. Tuon Saints Row "tarinalisärin" voisi tietenkin testata ja ehkä tuota Oreshikaakin jossain vaiheessa... Tiedä sitten milloin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläkin hieman meh tarjonta tässä kuussa. Tai no kyllähän erityisesti tuo Saints Row kiinnostaisi, mutta se nyt sattuu löytymään jo PC-versiona. Oh well, suosittelen sitä ainakin muille :)

   Poista
 2. Parempi setti ku viimeksi. :D Harmillista että sitä on tullut osteltuakin pelejä melko reilustikkin niin jää taas plussa pelit taka-alalle. No sadepäivien varalle varastoon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin totta, että pelejä jää pelaamattomaksi. No onneksi ne pelit ei katoa minnekkään kunhan Plus-jäsenyyden säilyttää, joten sieltä löytyy ainakin aina myöhemminkin sitten tutkailtavaa :D

   Poista