keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Rocket Leaguen Neo Tokyo -päivitys

Rocket League on ollut allekirjoittaneella viimeisen vuoden suurin villitys. Peli on ollut niin addiktoiva, että olen onnistunut saamaan peliohjaimeni muutamat näppäimet sellaiseen kuntoon, että alkaa olemaan aika ostaa uusi tilalle :-D 

Rocket Leagueen on tullut lyhyen historiansa aikana kiitettävän usein erilaisia päivityksiä, mutta yleensä ne ovat keskittyneet uusien autojen tai koristeiden mukaantuomiseen tai vaihtoehtoisesti erilaisiin pelimoodeihin, kuten esimerkiksi jääkiekkoon tai koripalloon. Nyt peliin tuli uusi päivitys ja suureksi ilokseni siinä ei olla menty sieltä missä aita on matalin. OK tarjolla on toki myös uusia autoja, koristeita ja ilmeisesti kaksikin uutta areenaa, mutta tällä kertaa tarjolla on itse peruspeliinkin uudistuksia ja tässä onkin niistä joitakin listattuna.

Olet varmasti ihmetellyt kun olet saanut useista päähineistä, antenneista jne unlockattua tupla, tripla ja ties miten monensia kappaleita. Nämä eivät ole menneet täysin hukkaan vaan säilyneet pelin muistissa. Nyt voit kiikuttaa ylimääräiset kappaleet pelin sisäiseen kauppaan ja saada tilalle harvinaisempaa tavaraa.

Ottelun lopussa autot eivät jää tylsästi paikoilleen vaan voittajajoukkue pääsee parrasvaloihin pomppimaan ja tekemään hienoja voltteja :-D Samalla pelaajat saavat erilaisia arvonimiä ottelun aikana tehtyjen meriittien perusteella.

Pikachattia on uudistettu. Nyt voit määritellä itse pikachatista löytyvät sanonnat, jotka ovat tosin edelleen valmiiksi määriteltyjä. Lista eri sanomisvaihtoehdoista on tosin reilusti aiempaa laajempi. Voit määritellä lisäksi neljä eri sanontavaihtoehtoa ottelun jälkeisille hetkille kuten esim klassinen "gg".

Mielestäni myös pelaajien alotuspaikkoja oli hieman muutettu aiemmasta. Jos oikein katsoin pikaisen pelisessioni aikana, niin välillä kaksi pelaajaa olivat vierekkäin maalivahdin alueella. Tämä voi aiheuttaa mielenkiintoisia tilanteita, jos molemmat olettavat että toinen jää maalivahdiksi ja poistuvatkin muualle :-D

Pelissä on varmasti muitakin uudistuksia, mutta en kerennyt vielä tutustumaan niihin kunnolla. Suosittelen muitakin tutustumaan uudistuksiin ja ennenkaikkea siinä tapauksessa, jos koko peli on vielä kokeilematta, et varmasti kadu! Tähän loppuun vielä lyhyt video testipelaamisen aikana tehdystä maalista, jonka onnistuin veivaamaan :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti