sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Nintendo-hahmot Happy Meal -leluina

Viime joulun alla McDonalds ravitsemusliikkeissä oli meneillään pelaajiakin kiinnostava kampanja, nimittäin Happy Meal -aterioiden yhteydessä asiakkaat pystyivät saamaan Mario-aiheisia leluhahmoja. Hahmojen valikoima vaihtui viikottain eli aina pystyi valitsemaan yhden kahdesta hahmosta ja Happy Mealin ostaminen ei ollut edes pakollista, vaan lelut pystyi ostamaan myös erikseen kahden euron kappalehintaan.

Nyt sama kampanja palasi takaisin ja on voimassa aikavälillä 10.6.-7.7. Itse pidin hahmoista niin paljon, että hankin viime kampanjasta kaikki tarjolla olevat ja tilasin ulkomailtakin pari sellaista hahmoa, joita ei Suomen Mäkkärin kampanjassa ollut mukana. Hahmot eivät ole myöskään pelkästään koriste-esineitä, vaan useassa hahmossa on jotain pientä lisätoiminnallisuutta kuten ääniefektejä jne :-D

Tämänkertaisen kampanjaa aloittaa taistelupari Mario ja Yoshi. Mario päästää "hypätessään" hyppyäänen, kun taas Yoshin perässä roikkuu pitkä rivi pieniä Yoshi-munia. Itse odottelen hahmoista eniten Bowseria sekä Boo -haamua, koska näitä ei kokoelmistani vielä löydy. Lista tulossa olevista hahmoista löytyy Mäkkärin sivulta:

http://www.mcdonalds.fi/content/fi/viihdy/perheille/happy-meal.html


Lisätty: Tässä vielä kuva aiemmin keräämistäni hahmoista, ovat todella hauskoja :-D


2 kommenttia:

  1. voi vitsit ! nää on kivoja. Koko kööriä en ehkä kerää, mutta prinsessa Peach on ihan must have :D en tajunnut kyllä, että nää oli jo aiemmin olleet hollilla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nuo piristää kyllä päivää ja eilen onnistuin jo hermostuttamaan työkaverit Marion hyppyääniefektillä :D Voisin vaikka päivitellä tähän postaukseen jatkossa mitä hahmoja siellä on tarjolla niin ette missaa jos haluatte jotain tiettyjä :)

      Poista