keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Playstation Plussan maaliskuun pelit

Viimeisimmästä Playstation Plussan ilmaispelien mainostuksestani alkaa olemaan jo pieni tovi. Suurimpana syynä tälle on ollut yksinkertaisesti se, ettei viime aikoina tarjolle ole tullut kovinkaan paljoa kiinnostavia pelejä. Nyt Sony julkaisi kuitenkin maaliskuun pelitarjonnan ja ainakin omasta mielestäni tilanne muuttuu ainakin aavistuksen parempaan suuntaan. Maaliskuun 6. päivästä lähtien tarjolle vaihtuvat seuraavat pelit:
  • Bloodborne (PS4)
  • Ratchet and  Clank (PS4)
  • Legend of Kay Anniversary (PS3)
  • Mighty No. 9 (PS3 ja PS4)
  • Claire: Extended Cut (PS Vita ja PS4)
  • Bombing Busters (PS Vita ja PS4)

Suurin kuukauden hitti on ehdottomasti Pleikkarin yksinoikeuspeli Bloodborne ja siinä ainoa itseäni  harmittava asia on vain se, että omistan kyseisen pelin jo entuudestaan. Mielenkiintoista toiminnallista seikkailua erittäin synkässä ja ahdistavassa maailmassa, suosittelen kaikille jotka haluavat peliltään tunnelmaa ja haastetta. Myös Ratchet and Clank on erinomainen ilmaispeli, erityisesti jos tämä tai sen aiemmat versioinnit ovat vielä kokematta. Itselläni on myös varauksellinen uteliaisuus pelejä Mighty No. 9:iä (Mega Man -fani kun olen) ja Clairea kohtaan.

Samalla kun Sony julkaisi edellisen pelilistan, he ilmoittivat toisenkin "uutispommin". Tähän asti Plus-jäsenille on tarjottu melko tasaisesti pelejä niin PS4:lle kuin vanhemmille PS3:lle ja PS Vitallekin. Tämä peli ei enää jatkossa vetele, vaan Sony heivaa vuoden päästä tarjonnasta vanhemmat laitteet ja keskittyy 8.4.2019 eteenpäin vain PS4-pelien tarjoamiseen. Näidenkin lukumäärä tulee putoamaan vain kahteen peliin, mikä saattaa aiheuttaa pientä närää joissakin asiakkaissa. Tuleeko näiden tilalle sitten aiempaa tuoreempia pelejä, tätä ei olla vielä tässä vaiheessa paljastettu.

Millaisia  ajatuksia nämä uutiset aiheuttavat sinussa? Onko tässä kuussa luvassa hyviä pelejä vai onko tälläkin kerralla vuorossa suuri pettymys? Entä mitä mieltä olette PS3 ja Vita -pelien  poistumisesta Plus-palvelusta? Paraneeko palvelu keskittyessään uuteen rautaan vai onko aika sanoa hyvästit Plussalle? Vai onko tämä merkki siitä, että Playstation 5:n julkaisu alkaa olemaan aivan nurkan takana?

Lähteet:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti