torstai 17. lokakuuta 2013

Tarjous: Ilmainen Mafia 2 tai Civilization V


Jos haluat Mafia 2 tai Civilization V -pelin ilmaiseksi niin nyt siihen on mahdollisuus. Greenman Gamingin käynnisti vähän aikaa sitten kampanjan jossa sinun tarvitsee vain rekisteröityä GMG:n ja Golden Joystick Awardsin sivuille ja käydä äänestämässä jälkimmäisellä vuoden pelejä eri kategorioissa. Tämän jälkeen saat GMG:n kautta palkkioksi vaivannäöstäsi valitsemasi pelin edellä mainituista kahdesta vaihtoehdosta.

Alkuviikosta kampanja koki hieman takapakkia, kun jaettavat pelit loppuivat kesken ja jo äänestäneillekin tarjottiin hyvin epämääräisesti eioota. Nyt GMG ilmoitti korjanneensa tilanteen ja allekirjoittanutkin sai pienen pähkäilyn jälkeen oman Mafiansa. Jaossa on rajallinen määrä pelejä (kuulemma vain pari sataa tuhatta kappaletta) joten jos nuo kiinnostavat niin kannattaa käydä samantien äänestämässä. Lisätietoa saat esim. osoitteesta:

4 kommenttia:

 1. Multa olis menny tää ihan ohi ilman sua. Kiitos! Hetken mietinnän jälkeen päädyin siihen tulokseen, että Sivilisaatiota tulisi noista ehkä pelailtua enemmän, Mafia kakkosesta on tullut jo katottua muutama YouTube-pelaajan video.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyväs, kiva kuulla että oli apua :) Itsekin olisin muutoin ottanut mielummin Civin, mutta kun se löytyy jo kokoelmista niin otin sitten Mafian. Tai no... Mafiakin löytyy kyllä Pleikkari Plus -palvelun kautta :D

   Poista
 2. Mulla ei tunnu toimivan :( Näyttää vaan "Ooops"-ilmoitusta. Ehkä kokeilen vielä muutaman kerran jos lähtisi.
  Mutta kiitos tiedosta, Civilization lähtee mielellään mukaan jos vielä antavat : D'

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Siellä tuntuu olevan paljon noita oopseja mutta support -sivulla on ratkaisut ainakin muutamiin. Ainakin siinä pitää odottaa 24 tuntia että ne alkaa toimimaan.Tuon jälkeen peli on saattanut ilmaantua sinne GMG:n pelikokoelmaan Steam-peleihin ilman erillistä ilmoitusta.Itselläni jumitteli siinä kun en huomannut että äänestyksessä käytetty sähköposti pitää olla sama kuin GMG:n tilitiedoissa on ilmoitettuna. Onneksi tuon settingsissä olevan sähköpostin voi vaihtaa manuaalisestikin jälkikäteen. Toivottavasti joku noista jutuista auttoi? :)

   Poista