sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Katsottu: Sharknado

Olen joskus viime vuonna nähnyt maininnan Sharknado -leffasta, mutta en ole tutustunut siihen sen tarkemmin. Kun Päänäyttelijöiksi on valikoitunut mm. Tara Reid sekä Ian Ziering ja elokuvan aihe on todella typerä tai ainakin mielikuvituksellinen sen negatiivisessa sävyssä, niin voiko leffalta odottaa saavansa muuta kuin pahan mielen? Nyt kun kyseinen raina tuli Netflixiin, niin let's check it out!

Elokuva kertoo Los Angelesilaisesta rantabaarin omistajasta ja surffaripojusta Finistä (Ian Ziering) sekä tämän ystävistä Bazista (Jaason Simmons) ja Novasta (Cassandra Scerbo). Eräänä päivänä ilmaantuva hirmumyrsky tuo rantavesiin valtavan kokoisen haiparven ja pian nouseva vesi, viemäristöt ja haikaloja ilmaan lennättävät tornadot tuovat nämä meren elävät myös maalla asuvien ihmisten riemuksi. Fin on huolissaan 10 kilometriä sisämaassa asuvan ex-vaimonsa (Tara Reid) sekä tyttärensä turvallisuudesta ja porukka lähtee autolla pelastusretkelle.

Tiesin ettei tällä kertaa priimaa pukkaisi ja osasin ehkä suhtautua elokuvaan sopivalla varauksella. Näyttelijäsuoritukset ja keskustelut olivat kömpelöitä, tietokonetehosteissa voisi olla parantamisen varaa ja juonikin voisi olla johdonmukaisempi. Eniten elokuvassa häiritsi itseäni se, ettei tekijät vaivautuneet selittämään että mitenkä jättikokoiset hait mahtuivat pieniinkin tiloihin kuten esimerkiksi talon sisälle. Tai että jos mies on 10 senttiä syvässä vedessä niin miten hai pystyy vetämään tälläisen veden alle, miehen yllättämisestä puhumattakaan. Puutteistaan huolimatta pakko myöntää että olen nukahtanut monen laadukkaamman elokuvan aikana, mutta tämän jaksoi kuitenkin katsoa loppuun saakka. Ehkä tämä johtui juuri siitä, että halusi nähdä miten kömpelöitä kohtauksia tekijät ovat saaneet aikaiseksi. En siis sano Sharknadoa hyväksi elokuvaksi, mutta kyllä tämän yhden kerran läppämielessä katsoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti