sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Kirpputorit: Viikon pelilöydöksiä

Tällä viikolla kävin kahdestikin kirpputoreilla katsomassa pelitarjontaa ja molemmilla kerroilla lykästi. Ensimmäisen visiitin tein Kuopion Citypörssiin, jossa vastaan tuli Alice: Madness Returns -pelin edeltäjä American McGee's Alice. Minulta löytyy jo entuudestaan tämän pelin hieman kulunut uudelleenjulkaisuversio, mutta koska tämä on ns. alkuperäinen versio, erinomaisessa kunnossa (löytyy ohjekirja, CD-levyjen paperipussikin on vielä tallessa jne) niin ehdottomasti piti ostaa tämän aarteen, kun hintakin oli vain viisi euroa!

Toisen löydön tein Kirpparilla.fi:stä, jonne riensin vielä viime hetkellä tänään sunnuntaina. Hyvä silti että riensin, sillä hyllyiltä löysin vanhan Nintendo-klassikon Metroid Prime 3: Corruptionin Wii -konsolille. Minulta löytyy jo entuudestaan Gamecubelle sarjan kaksi aiempaa osaa, joten tämän puuttuvan kolmannen osan löytyminen oli oikea lottovoitto. Hintaa löydökselle kertyi 7.50 euroa.

Viimeisenä mutta vähäisimpänä löysin Lemmings -pelin Playstation 2:lle 6.50 eurolla. Lemmingsit oli yhtiä lempipelejä lapsuus-/nuoruusvuosina, ainakin ne 2-ulotteiset versiot ja olenkin toivonut törmääväni kyseisiin peleihin joko kirpparilla tai edes GOG.COMissa mutta tähän asti turhaan. Nyt peli kuitenkin löytyi, en tiedä onko tämä yhtä hyvä kuin alkuperäinen versio oli, mutta parempi silti kuin ei mitään.

Siinäpä ne löydöksöt tältä erää, lisää sitten myöhemmin kun tulee taas jotain hienoa bongattua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti