maanantai 23. kesäkuuta 2014

AlphaGeek -arvonta suoritettu

Taas on totuuden hetki ja suoritamme blogissani olleen arvonnan. Tällä kertaa vuorossa ei ollut kuitenkaan mikä tahansa samanlainen arvonta, kuin aiemmin, vaan tällä kertaa palkintona oli AlphaGeekin tarjoama 30 euron lahjakortti heidän verkkokauppaansa. Kyseisellä sivulla olleet tuotteet selvästi kiinnostivat ihmisiä, sillä tällä kertaa arvontaan osallistujamäärän ennätys rikkoutui moninkertaisesti,  :)

Oletan, että kaikkia kutkuttaa jo vatsanpohjassa että miten arvonnassa käy, joten siirrytään samantien itse arvontatapahtumaan:

Todella pitkä rivi kilpailijoita asettuu lähtöviivalle.

Lähtölaukaus paukahtaa ja 23 kilpailijaa lähtee
33 ihmisen leveydellä juoksuun..

Ensimmäisenä maaliin saapuu nenänpituisella
etumatkalla kilpailija numero 11...

... joka osoittautuu lopulta Sikurinaksi!
Tällä kertaa kävi siis niin hassusti, että taidokkaan taistelun ja taktikoinnin jälkeen voittajaksi selvisi Sikurina! Erittäin paljon onnitteluja minun puolesta! :) Palkintona olevalla 30 euron lahjakortilla ei ollakaan enää monen euron päässä Lego Mehubaarista, jos sellaisen hankintaan tulet päätymään. Välitän yhteystietosi vielä AlphaGeekille, niin saadaan sinulle palkinto toimitettua mahdollisimman pikaisesti. Onnea vielä kerran! :)

Iso kiitos myös teille kaikille muillekin lukuisille osallistujille. Tiesin etukäteen AlphaGeekin arvonnan olevan ihmisiä kiinnostava, mutta en millään osannut odottaa että osallistujia tulisi näinkin paljon. Kiitos myös AlphaGeekille yhteistyöstä ja hienosta palkinnosta! Muistakaahan seurailla blogia, niin järjestetään erilaisia arvontoja jatkossakin. Älkää myöskään unohtako käydä AlphaGeekin sivuilla tutkimassa siellä myytäviä hauskoja tavaroita! Näillä puhein kuitenkin, kiitos ja adios! :)

2 kommenttia:

  1. Vauuu, aivan mahtavaa :) Kiitoksia oikein paljon! Jään innolla odottamaa postia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mittee, onneksi olkoon. Paras voitti! ;D

      Poista