tiistai 10. kesäkuuta 2014

Yhteistyökumppanit: Alphageek.fi

Allekirjoittaneen valokuvaustaidolla päällä
olevasta lampusta oli haasteellista saada
onnistuneita kuvia. Alphageekin sivulla on
kuitenkin parempia :)
Sain viime viikolla erittäin mukavan yhteydenoton verkkokauppasivustolta nimeltään Alphageek.fi. Heidän sivustolla on tarjolla kaikenlaista peli-, elokuva- ja TV-sarja-aiheista tavaraa, jotka kiinnostavat erityisesti minunlaisia nörttejä. Sivusto olikin allekirjoittaneelle entuudestaan tuttu, sillä olin selaillut jo aiemminkin heidän tarjontaa ja tehnyt mielessäni listoja, että mitä kaikkea haluaisin tilata itselleni.

Minulle tarjottiin nyt kuitenkin mahdollisuutta päästä kokeilemaan heidän tuotteitaan ja tälläisestä tilaisuudesta en yksinkertaisesti voinut kieltäytyä. Sain valita itse testattavan tuotteen ja päädyin pitkällisen pohdinnan jälkeen Pac-Man lamppuun. Syitä valinnalleni oli kaksi kappaletta. Ensinnäkin olin jo muutenkin kaipaillut yövalaisinta kämppääni vaihtoehdoksi tylsille katto- tai pöytävalaisimille. Toinen syy on se, että Pac-man (okei oikeasti Munchkin, joka oli Pac-manin klooni) oli ensimmäinen omistamani videopeli ja eräällä tavalla merkittävä tekijä peliharrastukseni alkamisessa.

Kun laatikko saapui perille, se yllätti keveydellään. Paketin aukaisu puolestaan yllätti sillä, että lamppu oli suurempi kuin mitä olin mielessäni sen kooksi arvioinut, vaikka oltiinhan mitat kyllä ilmoitettu jo tuotteen esittelysivulla. Iloinen yllätys kaikesta huolimatta, sillä lampuissa bigger is better. Lamppu saa virtansa verkkovirrasta ja hallinnointi tapahtuu pienellä kaukosäätimellä. Lampun värin saa valita 16:sta ja kirkkauden kolmesta eri vaihtoehdosta. Paikalleen pysyvän valon lisäksi värin voi valita vaihtuvaksi säännöllisin väliajoin tai vilkkuvan villisti strobo-asetuksella.

Strobo-asetus oli lampussa ainoa "turha" toiminto tai itse en jaksaisi pitää vilkkuvaa haamua päällä pitkää aikaa ilman päänsärkyä, muuten lamppu oli kuitenkin todella kiva. Värivaihtoehtoja on varmasti tarpeeksi jokaisen makuun ja jos alkaa tympimään, niin napin painalluksella asia korjaantuu itselle sopivaksi. Haamu ei ole myöskään pelkkä koriste vaan se valaisee ympäristön riittävän hyvin hämärässä tai pimeässä. Viimeisenä huomionarvoisena seikkana kuitenkin se tärkein - haamu on todella hauskan näköinen ja on hyvin epätodennäköistä, että kenelläkään kaverilla on samanlaista :)

4 kommenttia:

 1. Just löysin kyseisen sivun pari vk sitten kun moontv:n pojat mainosti sivuillaa kyseistä kauppaa :D tekis kovasti mieli tilata vaikka mitä 8)

  Ja onnee yhteistyökumppanista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sieltä löytyy vaikka mitä kivaa tavaraa, Portal 2:n Turret-lamppua, USB jääkaappia ja ties mitä, tahtoo! Ja siis kiitos paljon :)

   Poista
 2. Iha huikee lamppu!

  Oon monesti selaillut tuota verkkokauppaa ja saattanut jotain ostokoriinkin klikkailla, mutta ikinä en oo sen pidemmälle mennyt.. :D Oisha siellä kaikkea kiinnostavaa ja erillaista, täytys joskus laittaa tilausta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se lamppu on tosi hieno ja nuo ottamani kuvat ei tee oikeutta haamulle, oikeasti se on paljon kirkkaampi, kuvassa näyttää tosi hämäriltä.

   Poista