torstai 18. syyskuuta 2014

Katsottu: Streets of Rage -fanivideo

Lapsuudessani melkein kaikilla kavereilla oli 8-bittinen Nintendo, joka hallitsikin käytännössä kokonaan Suomen konsolimarkkinoita. Yhdellä kaverilla oli kuitenkin Nintendon pahin kilpailija Sega Megadrive (tai amerikkalaisittain Genesis) ja sille tehty Streets of Rage 2 nousi yhdeksi sen ajan lempipeleistäni. Kyseisessä Double Dragonien -tyylisessä pelissä yksi tai kaksi pelaajaa etenivät kenttien läpi piesten alamaailman pahiksia ja kenttien lopussa vastassa oli aina vielä hieman suurempi körmy pahoinpideltäväksi. 

Itse pelasin vain sarjan toista osaa, mutta yhteensä näitä pelejä on kolme kappaletta. Nyt löysin sattumalta Youtubesta fanijoukon tekemän minielokuvan pelisarjasta, mikä sai ainakin minut vanhan SOR-fanin naurahtamaan useammankin kerran. Kyseessä ei ole siis vakavissaan otettava elokuva vaan enemmänkin parodia kyseisten pelien hassuista puolista. Itse elokuvan osuus videosta on puoli tuntia, minkä jälkeiset 20 minuuttia on huumorilla tehtyjä haastatteluja ja muita "extroja". Elokuvan sisältö olisi voitu ehkä tiivistää hieman lyhyempäänkin aikaan samalla viihdearvolla, mutta viihdyin tämän kanssa silti melko hyvin ja kyseessä on siis oikeasti loistavaa läppää ko. peleistä :-D 

Elokuva löytyy osoitteesta:

Saattaa olla ettei elokuva ole aivan yhtä hauska, jos et ole nähnyt kertaakaan SOR-pelejä. Laitoin tähän loppuun kuitenkin esimerkiksi videon SOR2:n ensimmäisen kentän osuudesta:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti