maanantai 29. syyskuuta 2014

Tunnista videosta #2

Ajattelinpa rykäistä taas kasaan uuden videoista tunnistamisvisan, kun ainakin tykkäämisistä päätellen monikin piti aiemmasta. Tällä kertaa ei tunnistetakaan konsolipelejä vaan vuorossa ovat PC-pelit, Graafisesta tyylistään huolimatta vain yksi näistä peleistä on oikeasti vanhempaa sorttia, muiden vain jäljitessä yksinkertaisempaa ulkoasua.

Vanhaan tuttuun tapaan visan ideana on joko tietää tai arvata, mistä pelistä kullakin kerralla on kyse. Lisään aivan loppuun oikeat vastaukset piilotettuna, jotta voit halutessasi tarkastaa ne. Näet piilotetut tekstit maalaamalla vastausalueen hiirellä. Älä paljasta oikeita vastauksia kommenttiosiossa muille lukijoille, mutta muuten kaikenlainen muu kommentointi kuten montako meni oikein, oliko liian helppo/vaikea jne on täysin sallittua. Onnea/taitoa visaan! :)Vastaukset:

1. Fez
2. Shovel Knight
3. Theme Hospital
4. La-Mulana
5. Terraria

2 kommenttia:

  1. Tämä on ihan hauska idea visalle, itse ainakin pidän tästä. Tulos tästä oli 3/5, 2 ja 3 kohdat menivät väärin.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että kiinnostusta riittää. Teenpä siis näitä vielä jatkossakin :) Ja tuohan on ihan hyvin mennyt sitten... ja hyvä ettei aivan liian helppoja olisi kaikki jotta haastettakin löytyy :)

      Poista