maanantai 15. syyskuuta 2014

Tarjous: Humble Bundle -pelitarjouksia


Jos sinulta jäi vielä huomaamatta, niin Humble Bundle Storessa on nyt meneillään noin kaksi viikkoa kestävä alennusmyyntikampanja. Tässä tempauksessa joka päivä vaihtuu alennushintaisia pelejä, joten kannattaa käytä aina päivittäin tarkastamassa tilanne. Mainitsen tässäkin postauksessa joitakin tarjouksia, jos ne vaikuttavat mielestäni hyviltä.

Sivulla tarjotaan myös ilmeisesti kerran viikossa joku ilmainen peli yhden vuorokauden ajan, joten kannattaa käydä sekin poimimassa talteen. Ilmaispeli tule tarjolle (jos oikein katson) maanantai-iltana ja poistuu 24 tunnin kuluttua.

(Päivitetty 15.9. 23:55)
  • Hitman Absolution, 5.00 euroa
  • Saints Row 4, 10.00 euroa
  • Typing of the Dead Overkill, 4.50 euroa
Älä unohda ottaa samalla myös ilmaista Receiver-peliä. Pidä kuitenkin kiirettä, sillä tämä ilmaispeli on tarjolla vain vuorokauden ajan (todennäköisesti tiistaihin kello 20 asti).


Älkää unohtako myöskään sitä, että Humble Bundlen normaalissa tiistain pelitarjouksessa on taas muutamia hyviä(?) pelejä tarjolla. Jos Humble Bundle -tarjousten periaate on tuntematon, niin katso vaikka jostain aiemmasta kirjoituksestani. Tällä kertaa tarjolla ovat mm. pelit Hammerwatch, Prison Architect, Papers Please sekä Gone Home. Tuttuun tapaan viikon kuluttua pakettiin lisätään uusia pelejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti