keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Tunnista videosta #1

Siitä on pidempi aika, kun blogissani on ollut jonkinlainen visailua ja.päätin taas uudistaa niitä. Tällä kertaa starttaa Tunnista videosta -visailu, joka on näin aluksi erittäin kokeiluasteella ja olen halukas kuulemaan teiltä hienoilta lukijoilta rakentavaa palautetta ja ideoita visan kehittämiseen.

Tässä visaassa on jälleen kerran tarkoituksena tunnistaa pelejä, mutta tällä kertaa se tapahtuu videosta eikä aiempaan tapaan kuvista. Saatan lisäksi laajentaa tämän visan koskemaan pelien lisäksi myös elokuvien ja TV-sarjojen tunnistamista, siitä johtuu visan melko geneerinen nimi.

Itse tiedostan visassa jo muutamia parannusehdotuksia (enemmän arvattavia pelejä, video-osuudet per peli lyhyemmiksi ja pelivalinnat monipuolisemmiksi). Kaikenlaiset palautteet ja ehdotukset ovat enemmän kuin toivottavia. Voit antaa palautteet joko kommentoimalla tähän postaukseen, kirjoittamalla sähköpostia (osoite löytyy Tietoa-sivulta) tai jos tunnet minut muuta kautta esim Steamissa, niin sielläkin voi kommentoida.

Vanhaan tuttuun tapaan voit tietää tai arvailla mielessäsi, mistä pelistä kullakin kerralla on kyse. Lisään aivan loppuun oikeat vastaukset piilotettuna, jotta voit halutessasi tarkastaa ne. Näet piilotetut tekstit maalaamalla vastausalueen hiirellä. Älä paljasta oikeita vastauksia kommenttiosiossa muille lukijoille, mutta muuten kaikenlainen muu kommentointi kuten montako meni oikein, oliko liian helppo/vaikea jne on täysin sallittua. Onnea/taitoa visaan! :)
Vastaukset:

1. The Legend of Zelda: The Wind Waker HD (Wii U)
2. Castlevania 2: Simon's Quest (NES)
3. Super Mario World (SNES)
4. Super Punch Out (SNES)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti