torstai 1. tammikuuta 2015

Arvonta: Pelejä uudelle vuodelle

Nyt joulukuussa järjestin blogin puolella kaksi peliarvontaa. Lupailin kyseisten arvontojen yhteydessä pitää vielä yhden arvonnan vuoden vaihtumisen kunniaksi ja nyt on sen arvonnan aika. Tälläkin kertaa voittajalle on luvassa kourallinen Steamissa pyöriviä PC-pelejä ja pidemmittä puheitta alla on palkintopelien lyhyet esittelyt:

Ensimmäisenä palkintona on Mark of the Ninja, sarjakuvamainen hiiviskelypeli parin vuoden takaa. Esittelin pelin blogissani aiemmin, joten voit katsoa esittelyn videoineen täältä. Pelin mukana tulee Special Edition DLC, joka lisää peliin uusia tehtäviä, aseita ja tekijöiden kommenttiraidan.

Final Fantasy VII on yksi tunnetuimmista ja kehutuimmista japsi-roolipeleistä sitten 90-luvun, joka ei varmaankaan esittelyjä kaipaa. Jos jostain syystä kuitenkin kaipaa, voit katsoa J. Pikkaraisen lyhyen esittelyn täältä.

Spelunky on haastava, joskin sitäkin hauskempi tasohyppelypeli, jossa kaluat läpi satunnaisesti generoituvia luolastoja keräten aarteita ja vältellen vaaroja. Pelin Vita-versiosta on kirjoittanut ainakin TeRm0z täällä.

Alice: Madness Returns -peliä on käsitelty bloginikin puolella useaan otteeseen. Kyseessä on Liisa Ihmemaassa -tarina hieman synkemmällä ja kieroutuneemmalla tavalla. Pieni esittely löytyy täältä.

Trine on suomalaisen Frozenbyte -firman fantasiamaailmaan sijoittuva tasohyppely/puzzleilupeli, jota voi pelata up to kolmen pelaajan voimin ja joka on nätti kuin sika pienenä. Menestyksen myötä peli sai vielä jatko-osan Trine 2 joka pisti vielä paremmaksi jokaisella pelin osa-alueella. Trine Complete Collection pistää samaan pakettiin nämä molemmat pelit, kakkosen lisäsisällöt ja ensimmäisen Trinen päivitetyn version jolla nykyään voi pelata moninpeliä nettiyhteyksienkin välityksellä (aiemmin tämä ei ollut mahdollista). Trinen kakkososan esittelyn voit lukea esim. Mikka Lehtosen kirjoittamana täältä.

Yhteenvetona voittaja saa siis seuraavat pelit:

 • Mark of the Ninja Special Edition
 • Final Fantasy VII
 • Spelunky
 • Alice Madness Returns
 • Trine Complete Collection

Arvonnan säännöt:


Voit osallistua arvontaan kirjoittamalla kommenttina tähän postaukseen nimesi/nimimerkin ja sähköpostiosoitteesi. Jos et halua osoitettasi kaikkien nähtäville, voit ilmoittaa sen minulle osoitteeseen deltius@hotmail.com (muutakin kautta voi ilmoittaa, jos olet esim. Steam-kaverinani), mutta sekä nimen että yhteystietojen ilmoittamiset minulle ovat kuitenkin pakollisia. Osallistumiselle arvontaan on aikaa vähän päälle viikko ja tarkemmin sanoen tiistaihin 6.1. kello 18:00, jonka jälkeen suoritan arvonnan ja ilmoitan tiedon voittajalle ja blogiin mahdollisimman pian. 

Jos voittaja ei vastaa yhteydenottooni 8.1. kello 18:00 mennessä, palkinto menee uudelleen arvottavaksi. Pidätän lisäksi oikeuden puuttua tilanteeseen, jos havaitsen vilppiä tai muuta maalaisjärjen vastaista toimintaa. Pelit vaativat latausta ja pelaamista varten ilmaisen Steam -tunnuksen. Jos Steam on entuudestaan tuntematon tai sinulla on muuten vaan kysyttävää palvelusta, voin tarpeen vaatiessa opastaa sen kanssa.

Toivotan kuitenkin paljon onnea arvontaa jokaiselle arvontaan osallistuneille! :)

11 kommenttia:

 1. Jospa sitä kerrankin osallistuisi :)

  afeninblogit (a) outlook.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti osallistua, tällä hetkellähän sinulla on vielä 100% mahdollisuus voittoon jos muita ei ilmoittaudu ;-D

   Poista
 2. Pistetään tilanne 50-50. ;)

  ugizawane@gmail.com

  VastaaPoista
 3. emilia on nimimerkki ja sähköposti on ahokas.emilia@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Pakko se taas on koittaa onnea :D
  M454, nokiaman87@hotmail.com ja steami tunnuksetkin sulla on tiedossa.

  VastaaPoista
 5. Osallistun :)
  nimimerkki sikurina ja s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 6. Oijoijoij! Tahtooooooooo!

  Nänni, haipuli@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Khyllä kiitos! :D

  taija.ketola[at]gmail.com

  VastaaPoista