lauantai 10. tammikuuta 2015

Kirpputorit: Vuodenvaihteen kirppislöydökset

Siitä on taas vähän aikaa, kun viimeksi esittelin kirpputorilöytöjäni. Tälläkin kertaa löydösten määrä on sen verran vähäinen, että otan mukaan muutamia erityisen halpoja kivijalkakaupasta tehtyjä löytöksiä.

Kaikki seuraavat kirpputorilöydökset on tehty Kuopion Citypörssistä, koska talven kirpppiskiertelyt ovat keskittyneet lähinnä keskustan kahteen putiikkiin. 

Ensimmäinen löydökseni oli George A. Romeron käsialaa oleva Survival of the Dead. Itse elokuvasta en tiennyt oikein mitään, mutta Romeron nimi ja 3.00 euron halpa hinta houkutti. Toinen leffalöydös oli DJango Unchainedin DVD-versio. Syinä tälle 4.50 euron hankinnalle olivat Tarantino, tunnetut näyttelijät ja useat kuulemani kehut elokuvasta. Kolmas ja 4.00 euron arvoinen löydös oli PS2:n Aku Ankka-peli QuackAttack, peli jonka kuulemani mukaan kaikki muut maapallolta tuntee ja ovat pelanneet paitsi minä.

Sitten siirrytään pois kirpputorilta ja Kuopion Prismaan, jossa oli suuret pelien alennusmyynnit joulun jälkeen Paikalla oli useita laatikoita pelejä eri konsoleille ja alennusprosentit olivat käsittämättömät -80%. Itse saavuin paikalle vasta alen toisena päivänä jolloin parhaimmat pelit olivat jo viety pois.

Ensimmäinen ostos oli ensimmäisen Battlefield Bad Companyn PS3-versio, jonka hinta oli pudonnut 4.00 euroon. Tämän pelin kohdalla kävi se himoshoppaajien nolo kämmi, että kotona huomasinkin jo omistavani kyseisen pelin entuudestaan :-D Jos siis joku haluaa BF:BC:n 4.00 eurolla + pk, ole yhteydessä minuun. Toisena löydöksenä oli Lost Planet 3, PS3:lle tämäkin. Minulla ei ollut mitään hajua pelin sisällöstä tai laadusta, mutta kun hinta oli 6.00 euroa niin sama oli ostaa. Viimeisin peli ei ollut PS3:lle vaan poikkeuksellisesti Nintendon 3DS:lle. Kyseessä oli Resident Evil -pelisarjan osa The Mercenaries 3D ja se irtosi 12.00 eurolla.

Siinäpä ne löydökset sitten olivat. Mukana ei ollut nyt varsinaisia helmiä, mutta ainakin Django ja Quack Attack olivat ihan hauskoja löydöksiä. Pitääpä kirjoitella näistäkin Sitten Joskus(TM) tännekin.

3 kommenttia:

 1. Ei huonoja löytöjä. :) Django oli kyllä ihmeen hyvä ja Aku peli on loisto! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nännille ja jutzqulle:

   Taidanpa siis ottaa nyt samantien tuon Djangon katseluun, kerta noin kehutte ja minulla on muutenkin tässä sopivasti aikaa :)

   Mitä tuohon Akuun tulee, niin en ole sitä siis itse pelannut, mutta kerran katselin kun eräs herrasmies treenasi tuolla pelillä speedrunnauskisoihin eli pieni käsitys millaisesta pelistä kyse :)

   Poista
 2. tuo Django on ihan helvetin hyvä elokuva!! hieno löytö.

  VastaaPoista