lauantai 17. tammikuuta 2015

Wii -pelejä Wii U:lle

Tähän asti Nintendon Virtual Console -pelien julkaisutahti on ollut melko maltillinen. Wii-pelien levyversioita on kyllä voinut pyörittää Wii U:lla, mutta näitä ei ole voinut ostaa+ladata eShopista. Nyt tähän on kuitenkin tulossa muutos, sillä Nintendo on ilmoittanut ensimmäiset uudelleenjulkaistavat Wii-pelit, joista ensimmäinen onkin jo ladattavissa.

Ensimmäisenä pelinä on Super Mario Galaxy 2. Tätä seuraa viikon välein Euroopan puolella mm. sellaiset pelit, kuin Donkey Kong Returns, Metroid Prime Trilogy ja myöhemmin luvassa on ainakin Kirby's Adventure sekä Punch Out Wii. Kolmessa ensimmäisessä julkaisussa on lisäksi sellainen boonus, että ensimmäisen viikon aikana nämä saa ostettua puoleen hintaan eli 10.00 eurolla, minkä jälkeen hinta palautuu normaaliksi.

Uudelleenjulkaistuja pelejä voi pelata Wii U:n omalla ohjaimella, jos alkuperäinen peli on tukenut Classic Controlleria. Suoritin pika-Googletuksen ja sain selville, että valitettavasti mikään mainituista peleistä ei tue Classic Controlleri. Tästä seuraa se juttu, että näitä pelejä joutuu edelleen pelaamaan Wiimotella sekä joihinkin peleihin (mm. Super Mario Galaxy) tarvitaan lisäksi Nunchuk -ohjain.

Lähde:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti