maanantai 2. maaliskuuta 2015

Trine 3: The Artifacts of Power julkistettu

Kuva Trine 2:sta
Frozenbyten luoman Trine -pelisarjan kaksi ensimmäistä osaa on tahkonnut eri versioina pelilaitteiden kauppapaikoissa jo useamman vuoden ajan. Nämä osat ovat olleet paitsi todella nättejä niin myös muutenkin erinomaisia puzzle-tasohyppelypelejä. Suuri kysymys on ollut jo pitkän aikaa se, että milloin pelisarjan kolmas osa julkaistaan, mutta tähän asti tekijäfirman vastaus on ollut että saattaa se joskus tulla, mutta nyt on muut peliprojektit alla.

Nyt parin vuoden jälkeen odotus alkaa olemaan jo loppusuoralla, sillä Frozenbyte on lopultakin ilmoittanu kolmannen osan saapuvan ja jo tämän vuoden puolella. Peli alkaa olemaan jo siinä vaiheessa, että firman nettisivulta löytyy niin kuva- kuin videomateriaalia pelistä ja täytyypi todeta, että nätiltä näyttää edelleen. Tällä kertaa luvassa on myös kolmannessa ulottuvuudessa seikkailua, mutta onneksi myös kaksiulotteistakin hyppelyä löytyy edelleen.

Ilouutisen kunniaksi Trine-pelit ovat alennusmyynnissä Steamin puolella (esim. Trine Complete on naurettavat 3.25 euroa) 14. päivään saakka, joten jos pelit ovat jääneet vielä väliin, niin nyt on erinomainen mahdollisuus tutustua. 

Lähde:

2 kommenttia:

 1. Jes, tätä on odotettu! Onnittelut muuten vielä 3,1 vuodesta blogin parissa :) Melkein alusta asti olen seurannut ja tulen seuraamaan jatkossakin. Mielenkiintoisia juttuja hyvin kirjoitettuna. Mikäs sen parempaa :)

  Terveisin Palkkasoturi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella iso kiitos noista sanoista :) On erittäin kiva kuulla tuollaista palautetta ja erityisesti tuo että olet noinkin kauan viihtynyt menossa mukana. Vaikka aktiivisuuteni kirjoitusten suhteen vaihteleekin kiireistä ja muista johtuen niin voin silti luvata, että tulen kirjoittamaan tätä sivustoa vielä pitkän aikaa ja toivottavasti tulet jatkossakin viihtymään :)

   Poista