torstai 19. marraskuuta 2015

Resident Evil Revelations 2 Episode One ilmaiseksiKaikki pelaajat varmasti tietävät Resident Evil -pelisarjan ainakin nimeltä ja suuri osa myös sen, että pelisarjalla on oma spin-off Resident Evil Revelations. Pelit koostuvat episodeista ja mainosmielessä Capcom onkin päästänyt Resident Evil Revelations 2:n ensimmäisen episodin ilmaiseksi jakoon, joskin tämä koskee vain Pleikkari- ja Xbox-versioita. Siitä ei ole tarkempaa tietoa, onko tarjous pysyvä, jo mennyt vai tiettyyn päivään asti, joten käyppäs konsolisi kauppapaikassa tsekkaamassa nopeasti ja nappaa talteen. Kiitokset tästä uutisvinkistä M454:lle!

Tarjous koskee valitettavasti vain konsoliversioita ja PC-residenttiä ei ole laitettu jostain syystä ilmaiseksi jakoon. Itselläni sattuu olemaan kuitenkin yksi kappale tätä ensimmäistä episodia ylimääräisenä ja olen valmis luopumaan siitä ensimmäiselle sitä haluavalle seuraajistani. Jos siis haluat episodin itsellesi, huikkase tähän postaukseen kommenttiosiossa niin laitan sen nopeimmalle. Jos et ole kaverilistoillani Steamissa tai Facebookissa, jätä samalla myös sähköpostiosoite jotta voin tavoittaa sinut omaisuuden vaihtoa varten.

2 kommenttia:

  1. Tuollahan tuo näyti ilmaiseksi PS4:lle vielä olevan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa että oli vielä voimassa :) Ja kävinpä vielä uudestaan siellä Storessa ja nappasin itselleni myös PS4-version tuosta (kun ko. laite on tulossa pukinkonttiin), aiemmin nappasin vain PS3-version :D

      Poista