sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Steamin syys- ja joulualen ajankohdat ilmoitettu


Steamin jouluale on yksi vuoden odotetuimmista tapahtumista pelitarjousrintamalla. Nyt Valvelta on varmistettu tieto, että tämän vuoden Steamin syys- ja talvialet ovat jo aivan nurkan takana. Syysale alkaa niinkin syksyiseen aikaan kuin 25.11. ja kestää 1.12. saakka. Jouluale alkaa puolestaan aivan joulun kynnyksellä eli 22.12. ja kestää 4.1. saakka.

Tarjouskampanjoihin tulee tällä kertaa muutoksia. Pelien hinnat ovat koko kampanjan ajan kiinteät eli samat hinnat pysyvät voimassa alusta loppuun. Ei siis päivän tarjouksia eikä muutaman tunnin välein vaihtuvia flash. Kaikkia (mukaanlukien minä) tämä ei välttämättä ilahduta, koska yksi Steamin joulualejen hauskuus on juuri seurata sivustoa, josko sieltä sattuisi bongaamaan vielä paremman tarjouksen. Noh, näillä mennään ensi keskiviikosta lähtien...

Lähde:

2 kommenttia:

  1. Loppujen lopuksi aika peräkanaa tulevat nuo alet, vaikka ilmeisesti syysalennusten syynä onkin Thanksgiving (26.11.15). Flash-tarjoukset ovat juuri se suola ja sokeri, harmi että ne jää pois! Vaikka toisaalta se helpottaa niitä, ketkä eivät jokapäivä kerkeä koneen ääressä aleja vahdatakaan (...toooooisaalta silloin voi asentaa puhelimeen Steam-appin, nimim.Kokemusta tästäkin).

    Kesäalennuksista taisi irrota koriin kokonaista neljä peliä... joskohan nyt pääsisi vähemmällä... :D

    VastaaPoista
  2. Vielä on aikaa piilottaa luottokortti.. We have been warned :D

    VastaaPoista