perjantai 27. marraskuuta 2015

Tarjous: Black Friday 2015


Muistakaahan että tänään on Black Friday eli kannattaa aktiivisesti seurata erilaisia tarjouksia sekä netti- että oikeissakin kaupoissa. Tapahtuma on alunperin jenkeistä lähtöisin oleva sittemmin myös osittain Suomeenkin levinnyt tapahtuma, jossa yhden päivän aikana käynnissä on ennennäkemättömiä tarjouksia. Osa tarjouksista on voimassa tosin vain muutamia tunteja tai sitten myyntierät ovat rajalliset, joten kannattaa pitää kiirettä jos kiinnostava tarjouksia löytyy.

Itselläni tämä päivä menee suurimmaksi osaksi töissä, enkä kerkeä siis todennäköisesti ilmoittelemaan yksittäisten tuotteiden tarjouksista. Ajattelinkin siis linkata tähän vain tarjoussivustojen osoitteita, josko itse löytäisitte sieltä itseänne kiinnostavia tuotteita. Voin kyllä _pyrkiä_ mainitsemaan joitakin hyviä tarjouksia myös Blogin Facebook-sivulla jos vain kerkeän, mutta tämä riippuu ihan omista tämänpäiväisistä kiireistäni että kerkeänkö.

Tarjouksia kannattaa kuitenkin katsella mm. seuraavilta sivuilta:


(Päivitetty 27.11. kello 5:50)

2 kommenttia:

 1. Ho ha! Tänään on myös Älä osta mitään -päivä. :D
  Hauska, kenties ÄÖM-päivälle kohtalokaskin yhteensattuma, kun kaksi täysin toisiaan vastakkaiset päivät sattuvat samalle perjantaille. Kumpikaan ei ole juurtunut suomalaiseen kulttuuriin, mutta luulenpa että suomalainen mentaliteetti tykkää enemmistönä juosta tarjousten perässä kuin olla sitä tekemättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu hassu sattuma tosiaan ... tai sitten tuo ÄOM-päivä on tarkoitettu juuri tarkoituksella niiden jenkkien kiireisimpien myyntipäivien kohdille :) Jenkeissä sillä shoppailulla kun ei tunnu olevan mitään tekemistä järjenkäytön kanssa :D https://www.youtube.com/watch?v=-xL8rE9DT4g

   Poista