torstai 2. helmikuuta 2017

Playstation Plussan helmikuun pelit

Playstation tarjoaa Playstation Plus -palvelun asiakkailleen kuukausittain vaihtuvia ilmaispelejä. Nyt kuukausi on taas vaihtumassa ja uusi lista näistä peleistä päivittyy 7.2, joten muistahan käydä poimimassa aiemman kuukauden pelit talteen. Tilalle vaihtuvat pelit ovat:


 • Little Big Planet 3 (PS4)
 • Not a Hero (PS4)
 • Starwhal (PS3, PS4)
 • Anna: Extended Edition (PS3)
 • Ninja Senki DS (PS Vita, PS4)
 • TorqueL (PS Vita, PS4)


Itseäni kiinnostaisi mainituista peleistä erityisesti Little Big Planet 3, mutta "valitettavasti" se löytyy pelikirjastostani jo entuudestaan. Olen ostanut aikoinaan PS3-version kyseisestä pelistä ja iloiseksi yllätykseksi olen jossain välissä saanut oikeuden ladata PS Storesta myös PS4-version. Muille suosittelen tuota Planettia kuitenkin täysin rinnoin. Muista tarjolla olevista peleistä ehkä tuo Anna herättää eniten uteliaisuutta. Mitä mieltä te muut olette näistä tämän kuukauden peleistä?

Lähde:

2 kommenttia:

 1. LBP3 tietenkin kiinnostaa, kun se on vielä hankkimatta ja aikaisemmat LBP:t ovat olleet todella mukavia tapauksia (paitsi Kart). Toinen mikä kiinnostaa jollain tasolla on Ninja Senki, ehkä se tarjoaisi pienen välipalan klassisempana tasohyppelynä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on jonkin verran (=tosi paljon) pelaamattomia pelejä, joten täytynee keskittyä niihin nyt sitten tämän kuukauden aikana ja jättää nuo indiemäisemmät pelit vähemmälle huomiolle :D

   Poista