torstai 20. huhtikuuta 2017

Saints Row 2 ilmaiseksi


Monille pelaajalle Grand Theft auto -pelisarja on ainoa avoimen maailman peli, jossa saa ajella ympäri kaupunkia, suorittaa erilaisia tehtäviä ja ennenkaikkea sekoilla ampumalla kaikki ajoneuvot ja ihmiset. Viimeisen kymmenen vuoden aikana GTA on kuitenkin saanut vakavan haastajan pelisarjasta nimeltä Saints Row. Siinä missä GTA on mielestäni melko totista touhua, GTA vetää samat asiat, mutta kieli poskessa huumorilla. Mitä pidemmälle Saints Row on edennyt, sitä enemmän overiksi mennään ja SR:n tapauksessa se on kehu. GTA ja SR edustavatkin saman peligenren kahta erilaista lähestymistapaa ja jakaakin mielipiteitä riippuen keneltä asiaa kysytään.

Nyt Good Old Games (eli GOG) teki hienon kulttuuriteon ja laittoi ensimmäisen PC:lle portatun osan eli Saints Row 2-pelin ilmaiseksi jakoon muutamaksi päiväksi. Peli on ladattavissa ilmaiseksi 22.4. kello 13:00 asti Suomen aikaa, jos nyt oikein laskin. Käykäähän siis nappaamassa itsellenne, jos vielä pelikirjastoistanne puuttuu.

https://www.gog.com/game/saints_row_2

Lisätty:
Jos tykkäät käynnistää pelit Steamin kautta, kyseisen pelin saa myös sieltä ilmaiseksi. Kiitokset vinkistä Ugizawanelle :)
http://store.steampowered.com/app/9480

2 kommenttia:

  1. Steam myöskin näköjään tarjoaa kyseistä peliä ilmatteeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä näyttää olevan, kiitos vinkistä :) Lisäilenpä tuohon tekstiin mukaan.

      Poista