keskiviikko 30. elokuuta 2017

Playstation Plussan syyskuun pelit

Playstation Plus -palvelun jäsenille annetaan kuukausittain vaihtuvia pelejä ilmaiseksi (jäsenmaksua lukuunottamatta). Nyt vanhat pelit ovat poistumassa ja uusi setti tulee tilalle 5.9, joten muistakaahan käydä nappaamassa aiemmat talteen.

Tällä kertaa tarjolle vaihtuvat seuraavat pelit ovat seuraavat:

  • inFamous: Second Son (PS4)
  • Child of Light (PS4)
  • RIGS: Mechanised Combat League (PS4 VR)
  • That's You (PS4)
  • Truck Racer (PS3)
  • Handball 2016 (PS3)
  • We Are Doomed (PS Vita, PS4)
  • Hatoful Boyfriend (PS Vita, PS4)


That's You on party-peli, joka oli tarjolla jo aiempina kuukausina. Ei minua sinällään haittaa vaikka jotkut pelit olisivat tarjolla useammankin kuukauden, ainakin jos näiden taso on korkea. Kun itse hankin PS Plussan viisi vuotta sitten, niin yksi peli saattoi olla tarjolla koko vuoden ajan ja eivät olleet mitään indie-pelejä. Jos oikein muistan, niin nyt taitaa olla myös ensimmäinen kerta, kun tarjolla on VR-pelejä. Mukavaa että noidenkin laitteiden hankkineita huomioidaa. Itse peleistä mielenkiintoisimmat ovat listan ensimmäiset eli inFamous: Second Son sekä Child of Light. Molempia olen itsekin pelannut (en läpi asti kuitenkaan), mielenkiintoisia pelejä kuitenkin. 

Mitä mieltä muut olette tämän kuun peleistä?

Lähde:

2 kommenttia:

  1. Tätä kuukautta PS Plus -pelien osalta voisi kutsua sellaiseksi "halutuksi" kuukaudeksi. Taitaa nimittäin sieltä PS4:n julkaisusta lähtien porukka huudellut Second Sonia Plus -peliksi :D

    Sanotaan näin, että ihan hyvä kuukausi tällä kertaa. Toivottavasti sama rata jatkuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo jännää ettei tuota peliä ollut aiemmin. Se standalone-lisäri First Lighth:hän oli heti alussa, joten nyt tuota kautta on saanut koko inFamous 3 -setin (mikäli jäsenyys vaa on ollu voimassa koko ajan). Mut summa summarum: olen pelannut tuota Second Sonia ja ihan jees peli ollut eli suosittelen kaikille :)

      Poista