perjantai 15. kesäkuuta 2012

Battlefield 3 tuplapisteviikonloppu #2

Viime kerrasta ei ole montaa viikkoa, mutta Battlefield 3:n uuden lisälevyn julkaisun kunniaksi tänä viikonloppuna moninpelistä saa taas tuplana kokemuspisteet. Luulin kampanjan alkavan vasta lauantaina kello 10 aamulla, mutta sainkin lisäpisteitä jo äsken pelattuani peliä. Siispä en ala veikkailemaan enää tarkempia aloitus- ja loppumisaikoja... kaikki kynnelle kykenevät vaan pelailemaan!

Kaikilla ei varmaankaan ole kyseistä peliä, niin uteliaiden iloksi laitan tähän mukaan parikymmentä minuuttia pitkän videon kyseisen pelin moninpelistä. Pelissä olisi tarkoituksena vallata alueita kentästä, mutta tällä kertaa pelaaminen jäi lähinnä silmittömäksi räiskinnäksi kentän keskellä olevaan tunneliin. Tuttuun tapaan videon saa hieman isommaksi oikeassa alakulmassa olevasta "youtube" -painikkeesta.


2 kommenttia:

 1. Tervetuloa van lukijaksi, noita peliaiheisia päivityksiä ei ehkä ihan silmittömästi tule kun pääpaino tuolla koirapuolella, mutta toivottavasti jaksat pysyä mukana siitä huolimatta. :)

  Itse harmikseni missasin tän BF3-viikonlopun kun oli muuta hommaa ja muutenkin viime viikot on tullut vietettyä D3 parissa. Henkilökohtaisesti kuitenkin fps on lähimpänä sydäntä, joten eiköhän tuonne taistelukentille vielä palailla tässä lähiviikkoina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla on sellanen juoni että mainostelen eriksee seuraavani sitä vaa peli jne juttujen vuoksi niin sinulle tulee sitte paine kirjottaa niitä ja kohta koiratki jo unohtuvat :D

   minunki piti mennä sunnuntaina reissuun mutta onneksi kerkesin edes lauantaina pelaamaan hieman. kiva kuulla että muitakin bf3-pelaajia löytyy. jos eksyt joskus sinne taistelukentille niin minut saa lisätä halutessaan kaverilistalle (muutkin saavat lisätä), löytyypi nimimerkillä inffa.

   Poista