tiistai 19. kesäkuuta 2012

Tarjous: Battle of the Games


Good Old Gamesin tarjoukset jatkuvat. Kyseisessä palvelussa on 17 päivää kestävä kampanja, jolloin pelejä saa 40 tai 60 prosentin alennuksella. Edellisenä päivänä kaksi peliä valitaan vastakkain ja ihmiset saavat äänestää, että kummalle pelille tulee 60 prosentin alennus seuraavana päivänä ja toiseksi jääneelle tulee "vain" 40 prosentin ale.

Ensimmäisenä päivänä vastakkain olivat Myst: Masterpiece Edition ja7th Guest. Myst voitti taiston ja hinnaksi tuli 2,40 dollaria eli 1,90 euroa, ei siis mikään paha hinta. Kakkoseksi jääneelle 7th Guestille tuli hinnaksi 6,00 dollaria eli n. 4,80 euroa.

Seuraavana vuorossa ovat Alone in the Dark -pelipaketti sekä Fahrenheit Indigo Prophecy. Jälkimmäisestä en ole edes kuullut aiemmin, mutta Alone in the Dark -pelit (kolme ensimmäistä) ovat Resident Evilien ja muiden kauhutoimintaseikkailujen esikuvia ja muutenkin hyviä pelejä. Jos sinulle itsellesi on "ihan sama" kumpi voittaa, niin käy äänestämässä Alone in the Dark -pakettia vaikka minun mieliksi! :D

Tarjous ja äänestys löytyy osoitteesta:
http://www.gog.com/en/page/2012_summer_promo

1 kommentti:

  1. Itse pelasin läpi peräti kaksi ja nyt on kolmas menossa.

    Uutta tomppaa odotan kyllä innolla. Grafiikat vaikutavat mahtavilta!

    VastaaPoista