torstai 21. kesäkuuta 2012

Tarjous: Roppakaupalla pelialennuksiaOlen ottanut tavaksi mainostella eri paikoista löytyviä pelitarjouksia ja tässä taas lisää sellaisia. Eilen tuli vastaan useampikin kiinnostava sivusto, joten kokoan tiedot tähän yhteen postaukseen.

Ensimmäinen tarjous (kiitos vinkistä Jarrelle) liittyy valtakunnalliseen Peliale -nimiseen kampanjaan eli 25.6.-15.7. välisenä aikana kaupoissa on myynnissä pelejä eri alustoille 20-70 prosentin alennuksella. En osaa sanoa miten paljon nuo tarjoushinnat eroavat käytännössä aiemmista myyntihinnoista, mutta kannattaa ainakin tsekata pelilistat ja hinnat, jotka löytyvät osoitteesta:

http://www.peliale.fi

Toinen tarjous liittyy CDON.COM -liikkeen Fiksut Kaupat -kampanjaan. Nyt siellä on joitakin pelejä alennuksessa ja yhdistettynä uutiskirjeen tilaamisesta saatavaan 5 euron alennuskoodiin (tilausohje löytyy sivulta) hinta tippuu entisestään.

Tarjouksessa on seuraavat pelit ja hinnat ovat edellämainitun alennuksen jälkeen:
 • Elder Scrolls V: Skyrim. PC 25€, PS3 35€.
 • Call of Duty - Modern Warfare 3. PC 25€, PS3 35€, XBox360 35€.
 • Call of Duty: Black Ops. PC, PS3 ja XBox360 17€
 • Lego Star Wars III: The Clone Wars. PS3, XBox360, Wii, DS ja 3DS 15€.
Tarjoukset löytyvät osoitteesta:

http://cdon.fi/fiksuja_kauppoja/kuumia_pelitarjouksia

Kolmas ja viimeisin tarjous löytyy Gamefly -sivustolta, joka on minulle uusi tuttavuus. Heillä on latauspalvelussaan joitakin PC-pelejä todella halpaan hintaan, omien sanojensa mukaan jopa 75% alennuksella. Alla muutamia esimerkkejä pelien hinnoista:
 • Batman: Arkham City 5£ (6,20€)
 • Batman: Arkham Asylum GOTY-versio 2,50£ (3,10€)
 • L.A. Noire 5£ (6,20€)
 • Grand Theft Auto: San Andreas 1,50£ (1,90€)
 • Grand Theft Auto IV 5£ (6,20€)

Kaikki pelit hintoineen näkyvät osoitteessa:

http://www.gamefly.co.uk/download-games/search/?kw=Final+Destination

Pelit imuroidaan ja käynnistetään Gameflyn omalla ohjelmalla, jolla myös itse peli käynnistetään ainakin Witcherin tapauksessa (joo pitihän sitä tilausta testata). Kokeilin aktivoida pelin Steamissa ja Originissa, mutta valitettavasti se ei onnistunut. Onneksi Gameflyn asiakasohjelma oli kuitenkin sen verran näppärä ja ongelmia ei esiintynyt, joten en valita tämän enempää.

4 kommenttia:

 1. Kiitoksia tästä, pitääpä tsekkailla jos löytyisi jotain kivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no problemos, toivottavasti noista on jotain hyötyä :)

   Poista
 2. Hyvä, että joku on jaksanut penkoa pelitarjouksia kun normihinnoissaan pelit tuppaa oleen kyllä hinnoissaan. Täytyy tutkia tarkemmin jussin jälkeen josko sieltä joku pelattava löytyis. GameFly ei kyllä kovasti innosta tuon oman ohjelmansa vuoksi, minusta jo Origin on ihan liikaa Steamin rinnalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tosi kiva kuulla, että nuo tarjousjutut kiinnostaa kuitenkin joitakin... en siis ihan täysin turhaa ole niitä tänne laittanut :D joo ei houkuta gamegly yhtään, onneksi sitä ei tarvi pitää kuin sen pelaamisen ajan päällä ja ainaki googletuksen mukaa useammanki pelin voi sitte aktivoida steamiin. mulla on jo tiedossa että mitä sitte maanantaina käyn metsästämässä... resident evil viitosta ja ps2:n god of war ykköstä :)

   Poista