lauantai 30. kesäkuuta 2012

Kirpputorihankintoja

En ole kirjoittanut vähään aikaan kirpparijuttuja, joten tässä sitä vihdoin ja viimein taas tulee. Olen tehnyt tässä muutaman kuukauden aikana uusia löydöksiä ja ajattelin esitellä lyhyesti ne.

Worms Armageddon on Worms -pelisarjan todennäköisesti kehutuin osa. Peli muistuttaa hyvin paljon täällä blogissanikin esittämääni Worms Reloadedia mm. sillä erolla, ettei Armageddonilla ole esimerkiksi Steamia tai muutenkaan nykyaikaisten pelien laitteistovaatimuksia rasitteena. Valitettavasti Worms Armageddon ei käynnistynytkään ongelmitta uudessa (64-bittisen Windows 7:n omaavassa) tietokoneessa, joten joudun vielä selvittelemään että millä kikka-kolmosella käynnistyminen onnistuu. Itse pelin hintaa en nyt enää muista, mutta alle viisi euroa se oli.Toinen bongaamani peli tai pelipaketti oli Tom Clancy's Splinter Cell Collection. En ole kyseisen sarjan pelejä pelannut koskaan, mutta minulla oli mielikuva että pelit ovat hiiviskelyä ja myöhemmin selvisi että oikeassa olin. Myöskään paketin hinta eli kaksi euroa ei kuulostanut ollenkaan hassummalta. Kokoelmassa on yhteensä neljä peliä: Splinter Cell, Pandora Tomorow, Chaos Theory ja Double Agent. 50 senttiä siis per peli, not bad!

Ensimmäisenä elokuvista oli Tie Guantanamoon, jonka sai 3,65 eurolla. Olinkin jo muutaman vuoden halunnut nähdä kyseisen elokuvan, mutta sitä ei tuntunut löytyvän oikein mistään tai sitten en vaan etsinyt kunnolla. Elokuva kertoo neljästä brittimiehestä, jotka pidätetään etnisen taustansa vuoksi terroristeina. Miehiä kuulustellaan kahden vuoden ajan vankileireillä ennenkuin yhdysvaltalaiset suostuvat vapauttamaan heidät. Elokuvan on palkittu Berliinin elokuvajuhlilla hopeisella karhulla.

Toinen hankittu leffa on pari päivää sitten ostettu The Expendables, joka lähti neljän euron hintaan. Syynä hankintaan oli lähinnä se, että onhan tuon leffan näyttelijäkaarti melko eeppinen ja leffa itse sellainen aivot narikkaan pläjäys.

En ole mikään suurin HIM-fani, mutta onhan heidän jotkut kappaleet menetteleviä ja kun Greatest Love Songs Vol. 666 löytyi 10 sentillä, niin pitihän se ostaa pois.

Viimeisin, muttei huonoin löytö oli Logitech Cordless Rumblepad 2 -peliohjain PC:lle. Minulla on entuudestaan saman ohjaimen johdollinen versio (http://mikkoakinkiinnostaa.blogspot.fi/2012/02/miksi-pelata-nappaimistolla.html), joten tiesin ohjaimet jo entuudestaan erinomaisiksi. Parasta ohjaimessa oli kuitenkin hinta, sillä laite maksoi vain viisi euroa. Esimerkiksi Konsolinetissä kyseistä ohjainta on myyty 49 eurolla (http://konsolinet.fi/tuotekortti.php?path=6/28/3066).

4 kommenttia:

 1. ooh nuo logitechin ohjaimet on kyllä osottautunu hyviksi. ainut mikä niissä ärsyttää on kuitenkin tuo nuolinäppäin-nappulusto kun se on tuommoinen yksi iso nappi. Ei ole niin mukava käyttönen kun esim perus pleikkaohjaimet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo se on varmasti vaa tottumiskysymys. mä alotin konsolipelaamiset nesillä jossa sellanen ristiohjain on ainoa ohjausnappula, joten olen tottunu siihen jo aika hyvin. onneksi noissa rumblepadeissa voi mode -näppäimellä vaihtaa ohjausta ristiohjaimen ja vasemman tatin välillä, jos ei tykkää jommasta kummasta :)

   Poista
 2. En toki halua kerskuilla, mutta mä ostin Expendablesin 1 eurolla. Bwahahah.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihan muuten vaa ajattelit mainita vaa :) seuraavana vuorossa olisikin että sylvester tulee itku kurkussa tarjoamaan ko. leffaa ja lupaa antaa kaupantekijänä 2 euroa vielä mukana.

   Poista