tiistai 12. kesäkuuta 2012

Tarjous: The Humble Indie Bundle & Bastion


Hienot ihmiset ovat laittaneet nettiin loistavan pelitarjouksen nimeltä The Humble Indie Bundle. Indie -pelit ovat pienempien tiimien tekemiä pelejä, joiden takana on usein vaatimattomampi budjettikin. Vähäisemmät resurssit eivät tarkoita kuitenkaan välttämättä huonoja pelejä, päinvastoin. HIB:n ajatuksena on myydä parhaimmistoa Indiepeleistä yhtenä pakettina, jolloin yksittäisen pelin hinta jää naurettavan alhaiseksi. Kaiken kukkuraksi ostaja saa itse päättää, paljonko tuosta paketista maksaa.

Pakettiin kuuluvat Superbrothers: Sword & Sworcery EP, Limbo, Amnesia: The Dark Descent ja Psychonauts. Jo Limbo ja Amnesia: The Dark Descent olisivat loistavia pelejä, mutta hyvä ei lopu tähän. Jos ostaja ylittää kaikkien asiakkaiden maksamien hintojen keskiarvon, saa pakettiin mukaan lisää pelejä. Lisänä tulevat Bastion, Lone Survivor, Braid ja Super Meat Boy. Maksettujen hintojen keskiarvo näkyy kauppasivulla (kirjoitushetkellä 8,40 dollaria eli n. 6,7 euroa), mistä oman tarjouksen on helppo arvioida. Seitsemällä eurolla saa siis mahtavan kasan pelejä.

Tarjous on vielä kaksi päivää voimassa ja löytyy osoitteesta:
https://www.humblebundle.com

Suurin osa peleistä on minulle tuntemattomia, mutta Amnesian olen ostanut jo aiemmin ja kyseessä on todella hyvin tehty ja ahdistava kauhupeli. Ostettuani HIB:n testasin myös Bastionia alusta ja sekin vaikutti vallan mainiolta toimintapeliltä, jota voin suositella. Nauhoitinkin kyseisestä pelistä yhden kentän pelaamisvideon teidän ihmeteltäväksi. Tuttuun tapaan pelivideon saa suuremmaksi oikean alakulman Youtube-nappulasta.


LISÄTTY: Laitoin jälkikäteen vielä toisenkin videon, ettei katseltava loppuisi aivan heti.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti